Libnet.ro
UNICEF

05:30

CFR Cluj, prima echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei

România Liberă România Liberă,
CFR Cluj, prima echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei

CFR Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a invins, cu 4-3, CS Mioveni. A fost o revenire spectaculoasa a clujenilor care, in minutul 62, erau condusi cu 3-0 de divizionara secunda. continuă pe România Liberă

CFR Cluj a invins CS Mioveni, scor 4-3, si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Formatia CFR Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, cu scorul de 4-3, echipa de liga secunda CS Mioveni, in sferturile de finala ale competitiei, informeaza.

Universitatea Cluj a invins Pandurii Targu Jiu, scor 1-0, si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Echipa Universitatea Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 0-0), formatia Pandurii Targu Jiu, in optimile .

U Cluj se califica dupa 20 ani in semifinalele Cupei Romaniei

Echipa Universitatea Cluj a obtinut, miercuri seara, calificarea in penultimul act al Cupei Romaniei dupa o victorie scurta pe teren propriu cu Pandurii Tg. Jiu.

Pandurii poate sa salveze prestatia catastrofala din campionat prin calificarea in semifinalele Cupei Romaniei

Pandurii Targu Jiu intalneste miercuri seara, de la ora 20:30, formatia Universitatea Cluj in sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Antrenorul Petre Grigoras considera ca e momentul ca Pandurii sa-si ia revansa.

Claudiu Niculescu, uluit de infrangerea cu CFR Cluj: O echipa fara caracter. Retraiesc un cosmar

Antrenorul echipei CS Mioveni a ramas uluit de rasturnarea de scor din meciul Mioveni-CFR Cluj din sferturile Cupei Romaniei si de ratarea calificarii in semifinalele competititie dupa ce echipa sa din Liga 2 a avut 3-0 la un moment dat. In cele din urma CFR s-a impus cu 4-3.

Cupa Romaniei: CFR Cluj a invins CS Mioveni, scor 4-3, si s-a calificat in semifinale

Formatia CFR Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, cu scorul de 4-3, echipa de liga secunda CS Mioveni, in sferturile de finala ale competitiei, in care in minutul 62 clujenii erau condusi cu scorul de 3-0.

Verdictul specialistului: Golul marcat de CFR Cluj in Cupa a fost incorect

Daca mai era nevoie de asa ceva, miercuri s-au pronuntat si specialistii pe marginea golului cu care CFR Cluj s-a agatat de calificarea in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal.

U Cluj - Pandurii 1-0: la retrogradare in campionat, dar in semifinalele Cupei Romaniei dupa 20 de ani

Pe cat de dramatic si palpitant a fost primul meci din sferturile competitiei KO, pe atat de urat si insipid a fost al doilea joc intre doua formatii din subsolul clasamentului in Liga I.

CFR Cluj revine de la 3-0 si elimina CS Mioveni din Cupa Romaniei cu un gol marsav

Meci dramatic intre CS Mioveni si CFR Cluj prin desfasurarea scorului si conditiile meteorologice in care s-a disputat, echipa din Liga 1 obtinand calificarea in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a revenit de la 0-3 in deplasare cu echipa lui Claudiu Niculescu.

Un jucator de nationala a ramas cu un gust amar dupa Mioveni-CFR Cluj

Alexandru Maxim a povestit pe retelele de socializare ca a ales pentru seara de marti sa se uite la partida dintre CS Mioveni si CFR Cluj din sferturile de finala ale Cupei Romaniei declarandu-se incantat de performantele echipei lui Claudiu Niculescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )