Libnet.ro
UNICEF

06:00

Petrolul s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

România Liberă România Liberă,
Petrolul s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Petrolul Ploiesti s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a invins, joi seara, ASA Targu Mures, cu 1-0, in sferturile competitiei. Singurul gol al meciului a fost marcat de Albin, in minutul 88. continuă pe România Liberă

Reactiile dupa primul esec al cuplului Cartu - Sandoi, in urma caruia Steaua s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Steaua s-a calificat in penultimul act al Cupei Romaniei, eliminand CSU Craiova si consemnand prima infrangere a cuplului de pe banca tehnica a oltenilor, format din Sorin Cartu si Emil Sandoi.

Petrolul Ploiesti a invins ASA Targu Mures si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Formatia Petrolul Ploiesti s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei-Timisoreana dupa ce a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 0-0), echipa ASA Targu Mures, in sferturile de finala ale .

Universitatea Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Universitatea Cluj este a doua echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a invins, miercuri seara, pe teren propriu, echipa Pandurii Targu Jiu, cu 1-0, intr-un meci din sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Cealalta echipa calificata in semifinale este CFR Cluj.

Universitatea Cluj a invins Pandurii Targu Jiu, scor 1-0, si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Echipa Universitatea Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 0-0), formatia Pandurii Targu Jiu, in optimile .

CFR Cluj a invins CS Mioveni, scor 4-3, si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Formatia CFR Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, cu scorul de 4-3, echipa de liga secunda CS Mioveni, in sferturile de finala ale competitiei, informeaza.

Petrolul merge in semifinalele Cupei Romaniei dupa o victorie norocoasa cu ASA Targu Mures

ASA Targu Mures a avut doua bare si un penalty neacordat in meciul de joi seara cu Petrolul, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Numai ca Zeita Fortuna a fost cu ploiestenii, care au marcat in minutul 88 chiar dupa o faza la care erau sa ia gol si au invins cu 1-0. Petrolul a administrat celor de la ASA prima infrangere din acest sezon pe terenul propriu, primindaccesul in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal.

Steaua a invins CSU Craiova si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Echipa Steaua a invins, joi seara, cu scorul de 1-0 0-0), formatia CS Universitatea Craiova, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, si s-a calificat in semifinalele competitiei, dupa acest.

Steaua a invins CSU Craiova si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Steaua a invins, joi seara, cu scorul de 1-0 0-0), formatia CS Universitatea Craiova, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, si s-a calificat in semifinalele competitiei. Rusescu a inscris.

CFR Cluj, prima echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei

CFR Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a invins, cu 4-3, CS Mioveni. A fost o revenire spectaculoasa a clujenilor care, in minutul 62, erau condusi cu 3-0 de divizionara secunda.

Lipsa de fair-play continua la CFR Cluj, dupa o calificare indoielnica in semifinalele Cupei Romaniei

Calificarea reusita de CFR Cluj in semifinalele Cupei Romaniei, in detrimentul lui CS Mioveni 4-3), a starnit multe comentarii, fiind criticat modul in care cuplul de joc Tiago Lopes - Gregory Tade a colaborat pentruinscrierea celui de-al treilea gol al echipei sale, in vreme ce un adversar era cazut la pamant, iar situatia impunea oprirea jocului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )