Libnet.ro
UNICEF

06:46

CFR Cluj a invins CS Mioveni, scor 4-3, si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

B1 B1,
CFR Cluj a invins CS Mioveni, scor 4-3, si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Formatia CFR Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, cu scorul de 4-3, echipa de liga secunda CS Mioveni, in sferturile de finala ale competitiei, informeaza. continuă pe B1

Cupa Romaniei: CFR Cluj a invins CS Mioveni, scor 4-3, si s-a calificat in semifinale

Formatia CFR Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, cu scorul de 4-3, echipa de liga secunda CS Mioveni, in sferturile de finala ale competitiei, in care in minutul 62 clujenii erau condusi cu scorul de 3-0.

Claudiu Niculescu, uluit de infrangerea cu CFR Cluj: O echipa fara caracter. Retraiesc un cosmar

Antrenorul echipei CS Mioveni a ramas uluit de rasturnarea de scor din meciul Mioveni-CFR Cluj din sferturile Cupei Romaniei si de ratarea calificarii in semifinalele competititie dupa ce echipa sa din Liga 2 a avut 3-0 la un moment dat. In cele din urma CFR s-a impus cu 4-3.

CFR Cluj revine de la 3-0 si elimina CS Mioveni din Cupa Romaniei cu un gol marsav

Meci dramatic intre CS Mioveni si CFR Cluj prin desfasurarea scorului si conditiile meteorologice in care s-a disputat, echipa din Liga 1 obtinand calificarea in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a revenit de la 0-3 in deplasare cu echipa lui Claudiu Niculescu.

CCA a desemnat brigada de arbitri de la meciul CS Mioveni - CFR Cluj

Comisia Centrala a Arbitrilor CCA) l-a desemnat pe Dragos Istrate sa arbitreze meciul CS Mioveni - CFR Cluj, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana.

Program sferturi Cupa Romaniei: Mioveni vrea a treia surpriza, in meciul cu CFR Cluj

Sferturile de finala ale Cupei Romaniei, disputate intre 2-4 decembrie, vor stabili ultimele patru echipe care vor ramane in competitie. Primul meci este cel dintre CS Mioveni si CFR Cluj.

Rapid-CFR Cluj 0-0. Bornescu a salvat un punct pentru giulesteni, care n-au mai castigat un meci din septembrie

Rapidul a obtinut un punct cu CFR Cluj, pe teren propriu, gratie paradelor excelente ale portarului Mircea Bornecu, care a facut ca tabela sa ramana intacta la finalul celor 90 de minute ale jocului din Grant.

CFR Cluj se impiedica pe terenul lanternei rosii

CFR Cluj a pierdut cu multa seninatate 2 puncte importante in lupta pentru titlu, sambata, in remiza alba inregistrata cu Rapid pe Valentin Stanescu. Bornescu a scos tot ce s-a putut in partea secunda, dupa o prima repriza dominata de giulesteni. CFR Cluj a aratat ca o echipa oarecare in fata ultimei clasate, iar un eventual succes al Petrolului cu Dinamo, maine, va conduce rocada de locuri vizata de lupii lui Gheorghe Multescu.

Rada explica golul scandalos de la Pitesti: Cei de la Mioveni n-au inteles faza

Ionut Rada, fundasul echipei CFR Cluj, a explicat dupa meci ce s-a intamplat pe teren la golul de 3-3 puternic contestat de cei de la Mioveni.

Liga I: Universitatea Cluj - Otelul Galati, scor 0-0

Universitatea Cluj a terminat la egalitate, sambata, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Otelul Galati, in etapa a XVI-a a Ligii I, relateaza Mediafax. Cartonase galbene: Stojanovici 20, Gravenberch 48, Raul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )