Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Traian Basescu ii trimite Elenei Udrea o fotografie din prima lui zi de senator PMP

România Liberă România Liberă,
FOTO. Traian Basescu ii trimite Elenei Udrea o fotografie din prima lui zi de senator PMP

Traian Basescu a fost fotografiat, marti, in sala de plen a Senatului, in timp ce ii trimitea Elenei Udrea prin SMS, o poza cu el. continuă pe România Liberă

FOTO. Traian Basescu sta din nou in banca, in calitate de senator

Liderul PMP, Traian Basescu, a postat marti pe Facebook o fotografie in care apare in noua lui calitate de senator PMP, in sala Parlamentului.

Traian Basescu, din nou, in banca de parlamentar! Fostul presedinte i-a transmis o poza Elenei Udrea din plen cu titlul La scoala (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Senatorul Traian Basescu a intrat prin telefon pentru B1TV si a vorbit despre prima sa zi in Parlament, dar si despre poza pe care a trimis-o Elenei Udrea cu el din plen cu mesajul La.

Traian Basescu i-a trimis Elenei Udrea o poza cu el in banca de la Senat: in banca, ca la scoala

Fostul presedinte Traian Basescu a fost surprins de reporterii News. ro cand ii trimitea Elenei Udrea o poza cu el, in prima zi de lucru a Senatului.

Traian Basescu, in emisiunea X-Press: PMP nu va intra in nici o alianta pentru guvernare si va ramane in Opozitie. Oamenii cu legaturi cu serviciile secrete nu ar trebui numiti in politica 9474;LIVE TEXT

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat, duminica, in emisiunea X-Press, moderata de directorul editorial al ziarului Romania Libera, ca formatiunea sa nu va in nici un fel de alianta la guvernare si va ramane in urmatorii patru ani in opozitie. Traian Basescu a mai precizat ca nu are nici o intelegere cu Klaus Iohannis, nu va prelua conducerea PNL si considera ca persoanele legate de serviciile secrete nu ar trebui sa faca politica.

Radu Banciu, despre tusea clasica a lui Traian Basescu: Nu l-am vazut niciodata pe omul asta sa stea mai mult de 3-4 minute fara sa inceapa sa horcaie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre tusea clasica de care sufera Traian Basescu si care este vizibila in toate aparitiile sale publice,.

Traian Basescu: Guvernul va fi PSD-ALDE. Prima lege pe care as depune-o este legata de anularea taxei pentru actele de cetatenie pentru cetatenii Republicii Moldova

Liderul Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, s-a prezentat, luni dupa-amiaza, la Senat pentru a face formalitatile de preluare a mandatului de senator, el glumind in stilu-i caracteristic cu jurnalistii.

Traian Basescu: PMP va vota impotriva validarii mandatului lui Dragnea, asa e pe regulament

Presedintele PMP, Traian Basescu, a anuntat, duminica seara, la B1 Tv, ca partidul pe care il conduce va vota impotriva validarii mandatului de parlamentar al lui Liviu Dragnea, amintind ca in anul 2004 unui senator i-a fost invalidat mandatul desi nu fusese condamnat, ci doar cercetat pentru vot multiplu, potrivit News. ro.

Traian Basescu avertizeaza: Sa nu avem o primavara europeana! (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a avertiza, in contextul tensiunilor evenimentelor din acest an de pe scena politica internationala, ca am putea asista la o primavara europeana,.

Traian Basescu, despre strategia lui Liviu Dragnea de dupa alegeri: Face un lucru de tip Stat Islamic. Cred ca s-a inspirat de la Iran (VIDEO)

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica, in cadrul emisiunii X-Press ca PSD va rezista la capitolul imagine, aproximativ un an. intrebat daca in frunte cu.

Traian Basescu: Abordarea PSD, ca doua trenuri care merg pe aceeasi linie si vin, cu viteza, din directii opuse. Exista pericolul de revenire la dezechilibre macroeconomice majore (VIDEO)

Liderul PMP, Traian Basescu, a comparat duminica, in cadrul emisiunii X-Press de pe B1 TV, programul de guvernare anuntat de PSD cu doi trenuri care merg cu viteza pe aceeasi linie, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )