Libnet.ro
UNICEF

14:45

Radu Banciu, despre tusea clasica a lui Traian Basescu: Nu l-am vazut niciodata pe omul asta sa stea mai mult de 3-4 minute fara sa inceapa sa horcaie (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre tusea clasica a lui Traian Basescu: Nu l-am vazut niciodata pe omul asta sa stea mai mult de 3-4 minute fara sa inceapa sa horcaie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre tusea clasica de care sufera Traian Basescu si care este vizibila in toate aparitiile sale publice,. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Guvernul PSD - ALDE: Toate dorintele noastre practic vor fi indeplinite. S-au dus vremurile alea in care politicienii isi bateau joc de noi, preluauputerea si nu-i mai interesa nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre viitorul Guvern PSD- ALDE. Se vorbeste pe surse, prin tot felul de cotloane, despre lista.

Radu Banciu, despre atentatul terorist de la Berlin: Acum asta vedem peste tot. Asta vedem si in biserici, asta vedem si la televizor, asta citim, asta auzim pe strada (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre atentantul terorist din Germania care s-a soldat cu cel putin 9 morti si 50 de raniti dupa ce un camion de mare tonaj a .

Traian Basescu, din nou, in banca de parlamentar! Fostul presedinte i-a transmis o poza Elenei Udrea din plen cu titlul La scoala (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Senatorul Traian Basescu a intrat prin telefon pentru B1TV si a vorbit despre prima sa zi in Parlament, dar si despre poza pe care a trimis-o Elenei Udrea cu el din plen cu mesajul La.

Traian Basescu, despre strategia lui Liviu Dragnea de dupa alegeri: Face un lucru de tip Stat Islamic. Cred ca s-a inspirat de la Iran (VIDEO)

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica, in cadrul emisiunii X-Press ca PSD va rezista la capitolul imagine, aproximativ un an. intrebat daca in frunte cu.

Traian Basescu: PNL a reusit sa-si demobilizeze electoratul. Trebuie sa-ti vezi presedintele acolo cu steagul in mana. Doamna Gorghiu scotea niste scancete (VIDEO)

Presedintele PMP, Traian Basescu, a vorbit duminica, in cadrul emisiunii X-Press, despre eseculPNL-ului la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie. A avut o campanie.

Traian Basescu: PNL a reusit sa-si demobilizeze electoratul. Trebuie sa-ti vezi presedintele acolo, cu steagul in mana. Doamna Gorghiu scotea niste scancete (VIDEO)

Presedintele PMP, Traian Basescu, a vorbit duminica, in cadrul emisiunii X-Press, despre eseculPNL-ului la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie. A avut o campanie.

Traian Basescu dezvaluie, in emisiunea X-Press, care va fi strategia PMP in Opozitie

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, va discuta, in emisiunea X-Press, moderata de directorul editorial al ziarului Romania Libera, despre strategia pe care o va adopta PMP in Opozitie, in urmatorii patru ani.

Traian Basescu: Infirm orice intalnire privata cu domnul presedinte Iohannis

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat ca, in afara de consultarile de la Palatul Cotroceni, nu a avut nicio intalnire cu presedintele Klaus Iohannis, pentru a discuta despre formarea.

Traian Basescu, in emisiunea X-Press: PMP nu va intra in nici o alianta pentru guvernare si va ramane in Opozitie. Oamenii cu legaturi cu serviciile secrete nu ar trebui numiti in politica 9474;LIVE TEXT

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat, duminica, in emisiunea X-Press, moderata de directorul editorial al ziarului Romania Libera, ca formatiunea sa nu va in nici un fel de alianta la guvernare si va ramane in urmatorii patru ani in opozitie. Traian Basescu a mai precizat ca nu are nici o intelegere cu Klaus Iohannis, nu va prelua conducerea PNL si considera ca persoanele legate de serviciile secrete nu ar trebui sa faca politica.

FOTO. Traian Basescu ii trimite Elenei Udrea o fotografie din prima lui zi de senator PMP

Traian Basescu a fost fotografiat, marti, in sala de plen a Senatului, in timp ce ii trimitea Elenei Udrea prin SMS, o poza cu el.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )