Libnet.ro
UNICEF

13:30

FOTO Una din cele mai renumite clinici medicale din Balcani se afla in Serbia. Locul unde se poate slabi peste 60 de kilograme

Adevărul Adevărul,
FOTO Una din cele mai renumite clinici medicale din Balcani se afla in Serbia. Locul unde se poate slabi peste 60 de kilograme

La Zlatibor se gaseste un centru medical recunoscut in tot Balcaniul. Amplasat in centrul orasului, Centrul medical Cigota este specializat pe tratarea tulburarilor glandeitiroide si nu numai. continuă pe Adevărul

iNCA O TRAGEDIE: A murit una dintre cele mai titrate sportive ale Romaniei

Federatia Romana de Atletism a anuntat, marti, decesul atletei Cristina Nicolau, multipla campioana la triplusalt, proba in care detine recordul national de sala, din anul 2000. Cristina Nicolau.

iNCA O TRAGEDIE: A MURIT una dintre cele mai CUNOSCUTE SPORTIVE ale Romaniei

Federatia Romana de Atletism a anuntat, marti, decesul atletei Cristina Nicolau, multipla campioana la triplusalt, proba in care detine recordul national de sala, din anul 2000. Cristina Nicolau.

Klaus Iohannis: Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale Romaniei. Este o zi foarte trista pentru Romania si pentru romani

Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale Romaniei, iar aceasta este o zi foarte trista pentru Romania si pentru romani, spune presedintele Klaus Iohannis.

De ce este Ierusalimul unul dintre cele mai spinoase puncte ale conflictului israeliano-palestinian

Statutul Ierusalimului constitue de mai bine de o jumatate de secol una dintre cele mai spinoase probleme ale conflictului israeliano-palestinian. Donald Trump a promis in mai multe randuri in timpul campaniei electorale transferarea Ambasadei Statelor Unite in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Cele mai apreciate melodii romanesti din toate timpurile. Creatiile uluitoare ale unui copil de trupa si ale unui lautar rom

Muzica este una dintre cele mai apreciate forme de arta. Ca si in alte domenii, o serie de romani geniali au excelat si in domeniul muzical. Patru dintre acestia au reusit sa creeze capodopere devenite cunoscute pe intreg mapamondul. Unele dintre aceste creatii au fost atat de celebre, incat se afla in topul all-time al celor mai cunoscute si ascultate melodii din lume.

Topul dobanzilor la depozite in cele mai mari 10 banci din Romania: niciun depozit nu mai bate inflatia

Doar 4 din cele mai mari 10 banci din Romania ofera in prezent dobanzi de peste 1% la depozitele in lei pe un an. Cele mai mari dobanzi ajung la 1,55%, insa avand in vedere rata inflatiei ajunsa la 2,6% in octombrie, se poate spune ca intr-un an de.

Cele mai mari mall-uri din lume

Patru din cele mai mari zece mall-uri din lume sunt detinute de omul de afaceri filipino-chinez Henry Sy Sr. , iar pe primele trei locuri se afla centre comerciale din China. Niciun centru comercial din Europa sau Statele Unite ale Americii nu se afla.

A murit un celebru designer, care a creat cele mai spectaculoase logo-uri din istorie (FOTO)

Ivan Chermayeff, un graphic designer care a creat cateva dintre cele mai recunoscute logouri, inclusiv pentru Showtime, HarperCollins, Pan Am, a murit sambata, la varsta de 85 de ani, in.

La ce s-au uitat romanii pe YouTube in 2017: cele mai vizionate clipuri video

Google prezinta lista celor mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in 2017: de la viralele creatorilor de continut pe YouTube si pana la cele mai urmarite videoclipuri muzicale.

Cele mai nefericite zodii: Impulsive, dificile si deprimate. Cine sunt nativii care isi distrug singuri viata

Miscarea planetelor, semnul zodiacal si confluentele astrale ne pot influenta vietile, iar unii dintre nativi pot fi mai fericiti sau mai nefericiti ca altii. Iata care sunt cele mai nefericite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )