Libnet.ro
UNICEF

11:30

FOTO Utilaje de ultima generatie, cele mai frumoase exemplare de cabaline, bovine si ovine, dar si preparate traditionale, la Agromalim

Adevărul Adevărul,
FOTO Utilaje de ultima generatie, cele mai frumoase exemplare de cabaline, bovine si ovine, dar si preparate traditionale, la Agromalim

Mii de persoane au vizitat, duminica, targul Agromalim organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad, la Expo. continuă pe Adevărul

VIDEO Unde trecutul se intalneste cu viitorul. Jaguar E-Type, una dintre cele mai frumoase masini din istorie, va fi regandita ca una electrica

Jaguar a decis sa renunte de tot la motarele traditionale, cele cu combustie interna, si si-a luat angajamentul ca, incepand din 2020, sa introduca pe toata gama de masini motoare electrice.

MESAJE SFANTA MARIA. Cele mai frumoase MESAJE de SFANTA MARIA pe care sa le trimiti celor dragi

Pentru cei dragi, rudele, prietenii, colegii sau amicii care poarta numele de Maria, Marian sau derivate, va oferim idei de urari, mesaje si felicitari, cu ocazia sarbatoriri numelui.

Descoperiri arheologice in Sarmizegetusa Regia, langa drumul antic: Sunt cele mai importante din ultimii 50 de ani

Turistii sunt invitati la Ziua Portilor Deschise, organizata, sambata, la Sarmizegetusa Regia, pentru a afla informatii despre cele mai noi descoperiri arheologice, considerate de autoritati drept unele dintre cele mai importante din ultima jumatate de secol.

Adevaruri ascunse. Care sunt cele mai empatice zodii

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au explicat in emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3,care sunt cele mai empatice zodii. Fecioarele sunt empatice, pentru ca au un.

Care sunt cele mai cautate destinatii de toamna

Barcelona, Madrid si Londra se numara printre cele mai cautate destinatii de toamna pentru vacantele scurte, care includ si sfarsitul de saptamana. insa agentiile de turism au oferte si.

Peste 24.400 de locuri de munca vacante la nivel national. In ce judete sunt cele mai multe slujbe si care sunt calificarile cautate

Peste 24. 400 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Arad, Prahova si Sibiu, in timp ce Bacau, Suceava si Mehedinti sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit datelor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), citate de News. ro.

Hollywood a inregistrat cele mai mici incasari din ultimii 20 de ani

Hollywood nu mai reuseste sa atinga performantele de alta data din punct de vedere financiar. incasarile de anul acesta al cinematografelor din Statele Unite au fost cele mai mici din ultimii 20 de an.

MESAJE SF. MARIA. Cele mai calde MESAJE de SFANTA MARIA pentru prieteni, parinti si iubite

9 septembrie e sarbatoare mare in calendarul crestin-ortodox. E momentul sa trimiti celor dragi, fie ca e vorba de prieteni, iubite, iubiti, familie, cele mai inspirate.

Reduceri eMAG laptopuri. Care sunt cele mai bune oferte de zilele acestea

Cei care vor sa-si cumpere un laptop in aceasta perioada, au de la magazinuleMAG cateva oferte atractive. intreaga lista eMAG. ro reducerilaptopurieLA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai interesante reduceri laptopuri eMAG.

Cele mai bune bancuri cu canibali. Ce-i recomanda tatal unui copil din trib care se plange de foame

Pe internet circula mai multe bancuri care-i au in prim-plan pe canibali. Adevarul va prezinta mai jos o selectie a celor mai amuzante bancuri despre canibali.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2345 seconds )