Libnet.ro
UNICEF

16:00

Descoperiri arheologice in Sarmizegetusa Regia, langa drumul antic: Sunt cele mai importante din ultimii 50 de ani

Adevărul Adevărul,
Descoperiri arheologice in Sarmizegetusa Regia, langa drumul antic: Sunt cele mai importante din ultimii 50 de ani

Turistii sunt invitati la Ziua Portilor Deschise, organizata, sambata, la Sarmizegetusa Regia, pentru a afla informatii despre cele mai noi descoperiri arheologice, considerate de autoritati drept unele dintre cele mai importante din ultima jumatate de secol. continuă pe Adevărul

Lectie de istorie pe viu la Sarmizegetusa Regia. Santierul arheologic isi deschide portile curiosilor

Pasionati de istorie si curiosi sunt asteptati sambata, 9 septembrie, pe santierul arheologic Gradistea de Munte - Sarmizegetusa Regia la Ziua Portilor Deschise.

Matrita antica din Sarmizegetusa Regia. Marturia istoricului Gelu Florea, primul specialist anuntat despre descoperire

Istoricul Gelu Florea, seful santierului arheologic de la Sarmizegetusa Regia, a fost interogat in instanta, in dosarul in care o tanara a solicitat o recompensa de 500. 000 de lei pentru participarea la descoperirea in matritei antice din Sarmizegetusa Regia, un artefact pretios, intrat in custodia muzeului din Deva.

Marturia cutremuratoare a samanului de la Sarmizegetusa Regia: tanara salvata de ingeri dupa ce s-a aruncat de pe stanci

Stephen Izreal, un canadian stabilit intr-un sat din Muntii Orastiei, nu departe de cetatea dacica Sarmizegetusa Regia, a fost eroul unei intamplari cu totul iesite din comun. Stephen si-a salvat prietena de la moarte, cu ajutorul ingerilor spune el, dupa ce tanara, luata ostatica de o banda de talhari in Ecuador s-a aruncat de pe o stanca, zdrobindu-si trupul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )