Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO 22 decembrie 1989 in Capitala, ziua libertatii: manifestantii ocupa punctele-cheie, haos pe strazi si frica in case

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO 22 decembrie 1989 in Capitala, ziua libertatii: manifestantii ocupa punctele-cheie, haos pe strazi si frica in case

Ziua doi de Revolutie in Bucuresti. Informatia unei represiuni violente si moartea unor manifestanti in cursul noptii a circulat aproape instantaneu, inca de la sapte dimineata grupuri mari de muncitori se aflau pe drum spre centru. A fost momentul fugii lui Ceausescu si ziua in care revolutionarii castigau libertatea. Tot atunci, se crea Consiliului Frontului Salvarii Nationale. continuă pe Adevărul

Revistele CHIP, LEVEL si Foto-Video se inchid. Publicatiile raman exclusiv pe online

Revistele CHIP, LEVEL si Foto-Video, specializate pe domeniile ITC si jocuri, detinute de catre trustul de presa 3D Media Communications, se vor inchide in perioada urmatoare, arata surse din piata media.

FOTO 21 decembrie 1989. Filmul zilei in care, la Bucuresti, incepea Revolutia

21 decembrie 1989 a marcat inceputul sfarsitului dictaturii ceausiste. A fost ziua cand revoltele de la Timisoara s-au mutat la Bucuresti, transformandu-se in prima zi a Revolutiei romane.

Eroii martiri ai Revolutiei din Decembrie 1989, comemorati in Baia Mare

In municipiul Baia Mare, Institutia Prefectului judetului Maramures, Primaria municipiului Baia Mare si Garnizoana Baia Mare vor organiza duminica, 22 Decembrie 2013, ceremonia militara si religioasa de comemorare a eroilor martiri ai Revolutiei din Decembrie 1989.

21 decembrie 1989. REVOLUTIA ajunge la Bucuresti

21 decembrie 1989. Revolutia romana a izbucnit si la Bucuresti. in loc sa scandeze lozincile ceausiste, mii de oameni, stransi de dictator in fata Comitetului Central al PCR, transforma marea adunare.

Horoscop de weekend 20-22 decembrie

Astrologul Tina Rizea, specialistul cotidianului Adevarul, a intocmit horoscopul acestui sfarsit de saptamana. Afla ce ti-au pregatit astrele in weekendul 20-22 decembrie 2013.

Subiectele zilei: 21 decembrie 1989. Filmul zilei in care, la Bucuresti, incepea Revolutia; Topul primelor de Craciun in companiile de stat. Care sunt cele mai mari bonusuri de Sarbatori. Plus: Cine nu primeste niciun ban; Republica Penalilor. Fostul bar

BBC, pe urmele romilor adapostiti in fostul combinat de cupru din Baia Mare. Cea mai mare parte a populatiei de romi din Europa traieste in saracie lucie, izolata la marginea societatii, fiind un fenomen care se perpetueaza de secole. Camera ascunsa: Intr-o hala din Capitala carnea e vanduta in conditii insalubre. Atentie la carnea pe care o cumparati in aceste zile si mai ales de unde. Reporterii Digi 24 au descoperit intr-un complex comercial din Capitala zeci de.

FOTO VIDEO Prima iesire pe autostrada, in Alba si Hunedoara. Cum arata cea mai noua sosea cu patru benzi din Romania

A sosit ziua asteptata cu atata nerabdare de cetatenii din Sebes si de toti cei care tranziteaza cel mai aglomerat oras din judetul Alba. Sebesul a scapat de cele peste 40. 000 de autovehicule care il tranzitau zilnic, dupa ce s-a deschis circulatia pe autostrada Orastie-Sibiu in judetul Alba.

FOTO VIDEO Sefele PP-DD l-au intors din drum pe deputatul Neagu Murgu, care nu mai pleaca la UNPR

Dupa ziua de ieri, cand UNPR a remis un comunicat din presa anuntand ca l-a racolat pe deputatul PP-DD de Vrancea Neagu Murgu, astazi parlamentarul a dorit sa-si clarifice situatia.

FOTO VIDEO Stiinta din spatele fulgilor de nea. Cum se formeaza si care sunt factorii care ii modeleaza

Daca ati privit vreodata un fulg de zapada printr-o lupa, ati observat cu siguranta complexitatea incredibila a acestor structuri. V-ati intrebat vreodata cum iau ele nastere?.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Last Vegas, o comedie salvata de careul de Oscar care iti pune zambetul pe buze

Comedia Last Vegas/ Burlaci intarziati, careul de Oscar, dupa cum a fost apreciata de catre site-ul cinemagia. ro datorita distributiei de exceptie, are premiera in cinematografele din Romania astazi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )