Libnet.ro
UNICEF

16:15

FOTO VIDEO Aeroportul din Oradea, deschis dupa modernizarea pistei. in curand, curse externe de zbor

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Aeroportul din Oradea, deschis dupa modernizarea pistei. in curand, curse externe de zbor

Dupa mai multe luni in care a fost inchis, Aeroportul Oradea a primit prima cursa TAROM de linie pe noua pista modernizata si autorizata, realizata cu fonduri europene. continuă pe Adevărul

VIDEO PREZENTARE Surpriza Leicester - lider dupa 13 etape in Premier League; Jamie Vardy, principalul marcator al campionatului

Leicester este marea surpriza din fotbalul european, echipa antrenata de Claudio Ranieri reusind sa fie pe prima pozitie din Premier League, dupa 13 etape disputate. Formatia de pe King Power Stadium da si principalul marcator din campionat: Jamie Vardy, cu 13 reusite.

FOTO/VIDEO Primele imagini cu epava planorului disparut in luna august si gasit in masivul Postavarul din Brasov

Departamentul pentru Situatii de Urgenta a publicat sambata, pe pagina de Facebook, primele imagini cu epava planorului disparut pe 6 august si gasit sambata de un grup de turisti intr-o zona impadurita, greu accesibila, din masivul Postavarul din judetul Brasov. Autoritatile au precizat ca in interiorul epavei a fost gasit trupul neinsufletit al pilotului Mircea Craciun.

FOTO+VIDEO: Concert la Universitate in memoria victimelor din Colectiv

Un concert in memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv a avut loc, vineri, de la ora 19. 30, in Piata Universitatii din Bucuresti, sub titlul Colectiv Unplugged, potrivit Mediafax.

Premiera saptamanii: Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a, un ramas-bun exploziv FOTO VIDEO

Filmul The Hunger Games: Mockingjay - Part 2/Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a are astazi premiera in cinematografele din Romania. Seria se incheie exploziv, existand si unele legaturi cu realitatea politica romaneasca a momentului.

VIDEO Lacul din inima muntilor, pe care oamenii il considera blestemat. In urma cu 40 de ani nu exista, acum poate deveni statiune

Dupa mai bine de 30 de ani misterele lacului Colibita vor iesi la iveala. Incepand cu aceasta luna, barajul va fi golit in totalitate pentru reabilitare.

Sediul unei banci din Lugoj, evacuat dupa ce angajatii au descoperit o grenada pe un birou

Sediul unei banci a fost evacuat, iar circulatia in zona centrala a municipiului Lugoj, judetul Timis, a fost inchisa, dupa ce angajatii unitatii bancare au descoperit o grenada pe un birou, la fata locului urmand sa ajunga specialistii pirotehnicieni,.

Norvegia: Sediul bancii DNB din Oslo, evacuat dupa o amenintare cu bomba

Banca norvegiana DNB a evacuat vineri sediul sau din Oslo, in urma unei amenintari cu bomba, potrivit purtatorului de cuvant al bancii, Even Westerveld, citat de Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )