Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO VIDEO Alegeri partiale pentru primar la Pojejena

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Alegeri partiale pentru primar la Pojejena

Azi au loc alegeri partiale locale pentru functia de primar al comunei Pojejena din judetul Caras-Severin, iar in acest scrutin se vor confrunta doua formatiuni politice - USL si PDL. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Povestea bunicului Dobri din Bulgaria, un ingerul strazii cu viata de cersetor

La 98 de ani, bunicul Dobri traieste de pe o zi pe alta pe strazile capitalei bulgare Sofia. Dobri cerseste, dar nu o face pentru el, ci pentru a ajuta alti nevoiasi ai strazii sa supravietuiasca.

FOTO VIDEO Cinci tineri din Vaslui au scapat cu viata, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat de pe un pod

O plimbare cu masina putea fi fatala pentru 5 tineri din municipiul Vaslui. Acestia au scapat, miraculos, cu viata, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat intr-un sant adanc de 20 de metri.

FOTO-VIDEO. Secretarul general al NATO Anders Fogh Rasmussen, Doctor Honoris Causa al ...

Secretarul General al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Bucuresti. Secretarul General al NATO a tinut un discurs dupa primirea titlului de Doctor Honoris Causa. Rasmussen a multumit Universitatii Bucuresti pentru onoarea de a fi numit Doctor Honoris Causa Sunt onorat de titlul acordat de Universitatea din Bucuresti. Acesta nu e doar cea mai importanta universitate din Romania, ci a jucat un rol important in apararea libertatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )