Libnet.ro
UNICEF

20:30

FOTO-VIDEO. Secretarul general al NATO Anders Fogh Rasmussen, Doctor Honoris Causa al ...

România Liberă România Liberă,
FOTO-VIDEO. Secretarul general al NATO Anders Fogh Rasmussen, Doctor Honoris Causa al ...

Secretarul General al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Bucuresti. Secretarul General al NATO a tinut un discurs dupa primirea titlului de Doctor Honoris Causa. Rasmussen a multumit Universitatii Bucuresti pentru onoarea de a fi numit Doctor Honoris Causa Sunt onorat de titlul acordat de Universitatea din Bucuresti. Acesta nu e doar cea mai importanta universitate din Romania, ci a jucat un rol important in apararea libertatii. continuă pe România Liberă

VIDEO Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen: Scutul antiracheta, un raspuns real la o amenintare reala, are un caracter defensiv

Presedintele Traian Basescu si secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, au afirmat vineri, la Bucuresti, ca scutul antiracheta, ale carui elemente vor fi gazduite inclusiv de Romania, are un caracter strict defensiv, dar este un raspuns real la o amenintare reala.

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen: Scutul antiracheta, un raspuns real la o amenintare reala, are un caracter defensiv

Presedintele Traian Basescu si secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, au afirmat vineri, la Bucuresti, ca scutul antiracheta, ale carui elemente vor fi gazduite inclusiv de Romania, are un caracter strict defensiv, dar este un raspuns real la o amenintare reala.

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, face vineri o vizita la Bucuresti

Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al NATO, va face vineri o vizita la Bucuresti, unde va avea intalniri cu presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, urmand sa ii fie decernat si titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucuresti, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

VIDEO Secretarul general al NATO Anders Fogh Rasmussen, Doctor Honoris Causa al Universitatii ...

Secretarul General al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Bucuresti. Citeste mai multe despre Secretarul general al NATO Anders Fogh Rasmussen, Doctor Honoris Causa al Universitatii Bucuresti: Romania si NATO sunt mai puternice.

FOTO. Secretarul general al NATO Anders Fogh Rasmussen, Doctor Honoris Causa al Universitatii ...

Secretarul General al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Bucuresti. Secretarul General al NATO a tinut un discurs dupa primirea titlului de Doctor Honoris Causa. Rasmussen a multumit Universitatii Bucuresti pentru onoarea de a fi numit Doctor Honoris Causa Sunt onorat de titlul acordat de Universitatea din Bucuresti. Acesta nu e doar cea mai importanta universitate din Romania, ci a jucat un rol important in apararea libertatii.

Secretarul General al NATO, Anders Fogh Rasmussen, va primi titlul de Doctor Honoris Causa al ...

Universitatea din Bucuresti va acorda vineri, 24 mai 2013, inaltul titlu de Doctor Honoris Causa Secretarului General al NATO, Anders Fogh Rasmussen, potrivit unui comunicat remis, miercuri Romania libera. Evenimentul se va desfasura in Aula Magna a Palatului Facultatii de Drept Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46), incepand cu ora 14:30. Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al NATO, va avea intalniri si cu presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta. Prima vizita oficiala la .

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen va efectua o vizita oficiala in Romania la invitatia lui Traian Basescu

Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al NATO va face o vizita oficiala in Romania la invitatia presedintelui Basescu, in perioada 23-24 mai, potrivit unui comunicat de presa al Presedintiei. in.

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Ramussen, a iesit la jogging in Parcul Carol

Inaintea intalnirilor cu Victor Ponta si Traian Basescu, secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen si-a facut timp si pentru un scurt antrenament fizic. Oficialul a postat pe o retea de socializare mai multe.

VIDEO Traian Basescu si Anders Fogh Rasmussen au refuzat sa comenteze subiectul privind numirea unui roman in fruntea NATO

Presedintele Traian Basescu si secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, au refuzat sa comenteze posibilitatea ca un roman sa fie numit in fruntea Aliantei nord-atlantice.

Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al NATO, si-a inceput vizita oficiala la Bucuresti

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, si-a inceput, vineri dimineata, vizita oficiala la Bucuresti, fiind primit la sediul MAE de catre seful diplomatiei romane, Titus Corlatean.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )