Libnet.ro
UNICEF

14:30

FOTO VIDEO Casa si masina unei familii din cartierul Muncitoresc al Resitei sparte de un clan de romi

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Casa si masina unei familii din cartierul Muncitoresc al Resitei sparte de un clan de romi

Locuinta unei familii din Muncitoresc a fost vandalizata in aceasta dupa amiaza, iar doi copii au fost raniti usor. Politia spune ca nu s-au folosit nici un fel de arme, ci doar pietre. continuă pe Adevărul

Bucuresti: O femeie a fost gasita moarta intr-o camera de hotel din cartierul Militari

O femeie de 31 de ani a fost gasita moarta intr-o camera a unui hotel din cartierul Militari, relateazaB1 TV. Tanara a fost gasita decedata in camera de hotel pe care o inchiriase, iar anchetatorii.

Piata foto-video din tara noastra se afla in continua crestere

Segmentul de piata foto-video din tara noastra se afla in continua crestere, arata un studiu realizat de magazinul F64 Studio, conform unui comunicat de presa.

FOTO VIDEO Cea mai cunoscuta constructie din Paris, acum si pe Google Street View

250 de milioane de oameni au vizitat Turnul Eiffel de cand a fost construit in 1889. Google si Compania Eiffel Tower s-au aliat pentru a pune Turnul pe harta Google Street View.

Studiu: Lipsa unei enzime din creier cauzeaza frica exagerata

Un nou studiu condus de neurologi si specialisti in biologie moleculara arata ca lipsa unei proteine din creier poate fi de vina in cazurile de frica exagerata, care nu poate fi controlata. In cadrul studiului, publicat in Proceedings of the National Academy of Sciences, cercetatorii au examinat soareci care nu aveau enzimele monoaminooxidaze de tip A si B, care sunt alaturate atat in codul nostru genetic, cat si in cel al soarecilor.

Concurs foto/video: Vreau o Romanie mai curata! - Editia a cincea

Ai vazut ca se poate trai civilizat si ca te poti simti bine intr-un spatiu public sau esti revoltat de concetatenii care arunca orice obiect, oriunde? Arata-ne ce ti-a placut sau ce te-a deranjat prin fotografiii si fotoreportaje!8232;8232;Reprezinti un ONG si ai avut actiuni de protectie a mediului? Arata-ne ce ai realizat! Prin fotografii, fotoreportaje si materiale video! Participa la cea de-a cincea editie a concursului Vreau o Romanie mai curata!, organizata de ECOTIC si HotNews. ro. Concursul se inscrie intr-o serie de activitati desfasurate de ECOTIC si Ateliere fara Frontiere in Programul de cooperare elvetiano-romana, Fondul Tematic pentru Participarea Societatii Civile, Schema de grant pentru ONG-uri.

FOTO VIDEO Robert Downey Jr. estecel mai bine platit actor de la Hollywood

Revista Forbes a publicat clasamentul celor mai bine platiti actori si lista cu 100 de celebritati din toate domeniile. Pozitionarea pe lista s-a facut in functie de realizarile din perioada iunie 2012-iunie 2013.

FOTO VIDEO Noi violente in capitala Egiptului, soldate cu cel putin sapte morti si 260 de raniti

Sapte oameni au fost omorati si 261 raniti luni noapte, in Cairo, in urma confruntarilor violente dintre sustinatorii presedintelui demis Mohamed Morsi, opozantii acestuia si fortele de ordine, a declarat marti seful Serviciului de Urgenta din Egipt, citat de Reuters.

FOTO VIDEO Noi violente in capitala Egiptului, soldate cu cel putin sapte morti si 260 de raniti. Peste 400 de arestati

Sapte oameni au fost omorati si 261 raniti luni noapte, in Cairo, in urma confruntarilor violente dintre sustinatorii presedintelui demis Mohamed Morsi, opozantii acestuia si fortele de ordine, a declarat marti seful Serviciului de Urgenta din Egipt, citat de Reuters.

UPDATE Concurs foto/video: Vreau o Romanie mai curata! - Editia a cincea

Ai vazut ca se poate trai civilizat si ca te poti simti bine intr-un spatiu public sau esti revoltat de concetatenii care arunca orice obiect, oriunde? Arata-ne ce ti-a placut sau ce te-a deranjat prin fotografiii si fotoreportaje!8232;8232;Reprezinti un ONG si ai avut actiuni de protectie a mediului? Arata-ne ce ai realizat! Prin fotografii, fotoreportaje si materiale video! Participa la cea de-a cincea editie a concursului Vreau o Romanie mai curata!, organizata de ECOTIC si HotNews. ro. Concursul se inscrie intr-o serie de activitati desfasurate de ECOTIC si Ateliere fara Frontiere in Proiectul co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa. UPDATE: Perioada de inscriere in concurs s-a incheiat. Pe data de 3 septembrie vor fi anuntati castigatorii. Vezi materialele inscrise in concurs.

FOTO VIDEO Rosiile, abandonate pe camp: Daca le dau cu 50 de bani pe kilogram ies in pierdere

Producatorul agricol Vasile Croitoru, din Suraia, spune ca nu va mai culege cele cinci tone de rosii pe care le-a cultivat, pentru ca la pretul de 50 de bani/kg iese in pierdere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )