Libnet.ro
UNICEF

08:00

FOTO VIDEO Cea mai cunoscuta constructie din Paris, acum si pe Google Street View

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cea mai cunoscuta constructie din Paris, acum si pe Google Street View

250 de milioane de oameni au vizitat Turnul Eiffel de cand a fost construit in 1889. Google si Compania Eiffel Tower s-au aliat pentru a pune Turnul pe harta Google Street View. continuă pe Adevărul

Descoperirea care i-a DISTRUS pe atei. Cum face tandari cea mai cunoscuta teorie din lume

Nu exista zi in care oamenii de stiinta sa nu gaseasca ceva nou despre lumea in care traim. Fie ca este vorba despre lucruri nestiute despre trecutul nostru, fie ca este vorba de inventii revolutionare.

Relu Fenechiu: Trec prin cea mai grea perioada din viata mea si nu as dori nimanui sa treaca prin aceste clipe

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a marturisit, marti, ca trece prin cea mai grea perioada din viata lui si regreta ca a plecat de la conducerea ministerului in aceste conditii, spunand ca.

WTA: Simona Halep, locul 23 in lume - Cea mai buna clasare din cariera

Simona Halep a urcat sapte locuri in ierarhia WTA dupa ce s-a impus la Budapesta), sportiva din Romania aflandu-se pe 23 in lume, cea mai buna clasare din cariera. Sorana Carstea a coborat pe pozitia 33, in timp ce lider mondial se mentine Serena Williams.

Simona Halep, la cea mai buna clasare din cariera, locul 23 WTA. Care sunt primele zece clasate

Romanca Simona Halep se afla la cea mai buna clasare din cariera, locul 23 WTA, dupa cele trei turnee castigate in 2013, potrivit Mediafax. Duminica, jucatoarea de tenis si-a adjudecat turneul de la Budapesta,.

Faze Tari:Scandal alimentar in China! Politia a confiscat carne de pui expirata de 46 de ani; Am gasit un extraterestru! Descoperire bizara facuta in Africa de Sud; Cum arata cea mai mare cladire din lume: Are o suprafata cat Monaco

Comori din gunoi! O orchestra din Paraguay foloseste numai instrumente din materiale reciclabile. Doi artisti din Paraguay au descoperit ca poti sa faci lucruri minunate din gunoi. Motivul pentru care doi parlamentari americani cer construirea unui parc national pe Luna. Doi membrii ai Congresului american au propus o lege prin care sa se dispuna construirea unui parc national.

Relu Fenechiu: Trec prin cea mai grea perioada din viata mea

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat marti ca spera sa isi dovedeasca nevinovatia in dosarul in care a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, iar ulterior sa revina la minister, subliniind ca trece prin cea mai grea perioada a vietii sale.

Admitere Facultate 2013. Medicina este cea mai cautata facultate din Brasov

Inscrierile la Universitatea Transilvania au inceput vineri si vor continua pana in 18 iulie. Pana acum cei mai multi tineri, 165, s-au inscris la Medicina. Ei vor sustine examenele in 20 si 21 iulie.

Real Madrid a trecut peste Manchester United in topul celor mai valoroase echipe din lumea sportului

Real Madrid a depasit-o pe Manchester United si a devenit cea mai valoroasa echipa din lumea sportului, potrivit Forbes. Vicecampioana Spaniei are o valoare de 3,3 miliarde de dolari, noteaza sursa citata, fata.

Economia Coreei de Nord a crescut cu 1,3%, cel mai puternic avans din 2008

Economia nord-coreeana a inregistrat, anul trecut, cea mai puternica crestere din 2008, in pofida izolarii pe plan international pe fondul sanctiunilor economice aplicate in urma testelor cu rachete balistice si dezvoltarii de arme nucleare.

Piata foto-video din tara noastra se afla in continua crestere

Segmentul de piata foto-video din tara noastra se afla in continua crestere, arata un studiu realizat de magazinul F64 Studio, conform unui comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )