Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO VIDEO Robert Downey Jr. estecel mai bine platit actor de la Hollywood

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Robert Downey Jr. estecel mai bine platit actor de la Hollywood

Revista Forbes a publicat clasamentul celor mai bine platiti actori si lista cu 100 de celebritati din toate domeniile. Pozitionarea pe lista s-a facut in functie de realizarile din perioada iunie 2012-iunie 2013. continuă pe Adevărul

TOP FORBES. Cine sunt cel mai bine platiti actori de la Hollywood.

Actorul din Iron Man, Robert Downey Jr. , ocupa primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite staruri de la Hollywood, informeaza Realitatea. net. Americanul a incasat in ultimul an 75 de milioane de dolari. Suma pare infima in comparatie cu veniturile obtinute de producatorii filmelor in care a jucat, ce au depasit un miliard. Cata vreme imbraca costumul Omului de Otel, Robert Downey Jr. are toate sansele sa ramana cel mai bine platit actor de la Hollywood. Citeste si Forbes: Ce .

Cei mai bine platiti actori de la Hollywood! Cat au castigat anul trecut Robert Downey Jr, Channing Tatum si Hugh Jackman?

Rervista Forbes a publicat topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood in perioada iunie 2012-iunie 2013, iar pe primul loc se afla un actor care a reusit sa-si rotunjeasca veniturile in aceasta perioada cu nu mai putin de 75 de milioane de dolari. Continue reading .

Piata foto-video din tara noastra se afla in continua crestere

Segmentul de piata foto-video din tara noastra se afla in continua crestere, arata un studiu realizat de magazinul F64 Studio, conform unui comunicat de presa.

Cat de mai bine era inainte?

Auzim destule voci care canta refrenul era mai bine inainte. Cu cat ne indepartam mai mult de perioada comunista, cu atat vom auzi asta mai des. Numarul acestor voci va ajunge la un maximum, dupa care va scadea, din cauza iesirii de pe scena, pe rand, a celor care au prins acele vremuri.

Cei mai bine platiti bancheri europeni sunt cei din Londra (studiu). Romania are un reprezentant care castiga 1,5 milioane de dolari/an, dar nu e bancher, ci lucreaza in activitati financiare conexe

Peste 2. 400 bancheri din Marea Britanie au castigat un milion de euro in 2011, mai multi decat in toate celelalte tari din Uniunea Europeana la un loc, arata un studiu publicat luni de Autoritatea Bancara Europeana EBA), citat de Reuters si AFP. Din Romania figureaza o singura persoana care castiga circa 1,5 milioane de dolari anual, dar nu face parte din banking ci din categoria alte zone de business probabil asigurari). Vezi in atasament raportul EBA. In Romania, cel mai bine platit bancher este Radu Ghetea- seful CEC Bank, care incaseaza peste 30. 000 de euro in fiecare luna. El e urmat de Traian Halalai, presedintele Eximbank care ia in medie 25. 000 de euro/luna. Potrivit datelor BNR, media salariala a executivilor din bancile romanesti este la circa 320. 000 euro/an. Mugur Isarescu are circa 12. 000 de euro/luna.

Concurs foto/video: Vreau o Romanie mai curata! - Editia a cincea

Ai vazut ca se poate trai civilizat si ca te poti simti bine intr-un spatiu public sau esti revoltat de concetatenii care arunca orice obiect, oriunde? Arata-ne ce ti-a placut sau ce te-a deranjat prin fotografiii si fotoreportaje!8232;8232;Reprezinti un ONG si ai avut actiuni de protectie a mediului? Arata-ne ce ai realizat! Prin fotografii, fotoreportaje si materiale video! Participa la cea de-a cincea editie a concursului Vreau o Romanie mai curata!, organizata de ECOTIC si HotNews. ro. Concursul se inscrie intr-o serie de activitati desfasurate de ECOTIC si Ateliere fara Frontiere in Programul de cooperare elvetiano-romana, Fondul Tematic pentru Participarea Societatii Civile, Schema de grant pentru ONG-uri.

UPDATE Concurs foto/video: Vreau o Romanie mai curata! - Editia a cincea

Ai vazut ca se poate trai civilizat si ca te poti simti bine intr-un spatiu public sau esti revoltat de concetatenii care arunca orice obiect, oriunde? Arata-ne ce ti-a placut sau ce te-a deranjat prin fotografiii si fotoreportaje!8232;8232;Reprezinti un ONG si ai avut actiuni de protectie a mediului? Arata-ne ce ai realizat! Prin fotografii, fotoreportaje si materiale video! Participa la cea de-a cincea editie a concursului Vreau o Romanie mai curata!, organizata de ECOTIC si HotNews. ro. Concursul se inscrie intr-o serie de activitati desfasurate de ECOTIC si Ateliere fara Frontiere in Proiectul co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa. UPDATE: Perioada de inscriere in concurs s-a incheiat. Pe data de 3 septembrie vor fi anuntati castigatorii. Vezi materialele inscrise in concurs.

FOTO-VIDEO Legumele, abandonate pe camp pentru ca nu au pret

Producatorul agricol Vasile Croitoru, din Suraia, spune ca nu va mai culege cele cinci tone de rosii pe care le-a cultivat, pentru ca la pretul de 50 de bani/kg iese in pierdere.

FOTO VIDEO Legumele, abandonate pe camp pentru ca nu au pret

Producatorul agricol Vasile Croitoru din Suraia spune ca nu va mai culege cele cinci tone de rosii pe care le-a cultivat, pentru ca la pretul de 50 de bani pe kilogram iese in pierdere.

FOTO VIDEO Rosiile, abandonate pe camp: Daca le dau cu 50 de bani pe kilogram ies in pierdere

Producatorul agricol Vasile Croitoru, din Suraia, spune ca nu va mai culege cele cinci tone de rosii pe care le-a cultivat, pentru ca la pretul de 50 de bani/kg iese in pierdere.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )