Libnet.ro
UNICEF

07:15

FOTO VIDEO Cel mai popular selfie din lume, o victorie de PR a Samsung. Cum s-au folosit sud-coreenii de gala Oscar 2014

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cel mai popular selfie din lume, o victorie de PR a Samsung. Cum s-au folosit sud-coreenii de gala Oscar 2014

Ellen DeGeneres a batut recordul de retweet-uri cu poza selfie pe care a facut-o impreuna cu mai multi actori la Premiile Oscar 2014. Folosind un Samsung GalaxyNote 3, Ellen a adus una dintre cele mai mari victorii de PR pentru producatorul sud-coreean. Dar situatia nu sta chiar asa. continuă pe Adevărul

Cel mai popular selfie din lume: Cu sufletul la Samsung, cu inima la Apple

Dupa cum stiti, aseara a avut loc gala de decernare a premiilor Oscar, un eveniment care atrage milioane de privitori din intreaga lume si, se pare, si oportunitati pentru unele companii de a-si etala produsele prin diferite metode marketing de la imbracat, accesorizat vedete, pana la plasarea de produse in cadrul evenimentului. Celebra prezentatoare Ellen DeGeneres a ba131;tut un nou record pe retelele sociale, strangand peste 2,5 milioane de retwit-uri cu un selfie cel mai popular selfie,care [].

Poza de la Oscaruri care a dus la prabusirea retelei de socializare Twitter. Cum a luat nastere cel mai popular tweet din istorie

O fotografie realizata cu telefonul mobil de Ellen DeGeneres la gala Oscar 2014 a devenit cel mai popular mesaj publicat pe Twitter, fiind preluata de peste un milion de utilizatori ai retelei. in imagine apar.

Un selfie realizat de Ellen DeGeneres la gala Oscar a devenit cel mai popular mesaj pe Twitter (FOTO)

O fotografie realizata de Ellen DeGeneres la gala Oscar 2014, care include vedete precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep si Julia Roberts, a devenit cel mai popular mesaj publicat pe Twitter, dupa ce a fost.

VIRAL. Un selfie realizat la gala Oscar a devenit cel mai popular mesaj in social media

O fotografie realizata cu telefonul mobil de Ellen DeGeneres la gala Oscar 2014, care include vedete precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep si Julia Roberts, a devenit cel mai popular mesaj publicat pe Twitter, dupa ce a fost preluat de peste.

S-a intamplat la Oscaruri! Iata cel mai faimos selfie din istorie!

In timpul ceremoniei Premiilor Oscar, Ellen DeGeneres a tinut neaparat sa orchestreze un selfie de sezantie, care a doborat imediat recorduri pe Twitter. Ellen si-a dorit sa faca o fotografie cu Meryl Streep, insa foarte multe staruri s-au lasat prinse in joc si au aparut in imagine.

OSCAR 2014: Cel mai tare SELFIE de la Oscaruri. 1 MILION de oameni au distribuit poza in doar jumatate de ora

OSCAR 2014: Decernarea Premiilor Oscar 2014 este cel mai asteptat moment din an pentru actorii de la Hollywood. Este ca o incununare a muncii lor de peste an si recunoasterea mondiala a calitatii muncii.

Cea mai lunga aeronava din lume. Este cu 70% mai ecologica decat un avion si poate sta in aer trei saptamani

O companie din Marea Britanie a prezentat, vineri, un prototip de dirijabil, descris ca fiind cea mai lunga aeronava din lume. Dirijabilul urmeaza sa fie lansat in acest an, la aproape un secol dupa epoca de aur.

Conte, cel mai bun antrenor din Italia.

Antrenorul Antonio Conte este cel mai bun technician din campionatul Italiei. Conte a castigat tilul cu Juventus Torino si a fost desemnat cel mai bun antrenor din Serie A pentru a doua oara consecutiv. Premiul a fost decernat dupa un sondaj efectuat printer ceilalti tehnicieno din prima liga italiana. Informeaza site-ul official UEFA, preluat de Mediafax. Citeste si: Andrea Pirlo, desemnat cel mai bun jucator al anului in Italia. Vezi echipa sezonului! Antonio Conte i-a devansat pe Vincenzo .

Antonio Conte, desemnat pentru a doua oara consecutiv cel mai bun antrenor din campionatul Italiei

Antonio Conte a fost desemnat, luni, pentru a doua oara consecutiv cel mai bun antrenor din campionatul Italiei, dupa ce a reusit sa castige titlul cu echipa Juventus Torino, informeaza UEFA. Premiul a fost.

FOTO Gionee S5.5 e cel mai subtire smartphone din lume. Chinezii produc telefoanele celor de la Allview

La MWC 2014 a participat si Gionee, un producator din China cunoscut mai degraba ca cel care face telefoanele celor de la Allview. Gionee a venit cu E7 Allview X1 Xtreme si S5. 5, cel mai subtire smartphone din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )