Libnet.ro
UNICEF

13:31

FOTO-VIDEO Comuna Vadeni a fost astazi capitala motodeltaplanelor, avioanelor usoare si a parasutistilor

Adevărul Adevărul,
FOTO-VIDEO Comuna Vadeni a fost astazi capitala motodeltaplanelor, avioanelor usoare si a parasutistilor

Sute de galateni si braileni au tinut sa fie astazi martorii unui eveniment care se intampla o data pe an: Operatiunea Bors de Peste de la Aerodromul din Vadeni. Dupa o super-parada aviatica, doritorii de adrenalina au putut sa se aseze langa piloti si sa vada de sus peisajele superbe dintre cele doua orase. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Masina distrusa de un sofer incepator intr-un accident, in Deva

Un tanar a fost ranit usor, dupa ce a scapat autoturismul de sub control si a iesit in decor, lovind un copac. Masina a fost distrusa in impact.

FOTO VIDEO Fum gros pe Aleea Trei Ape din Resita: un ascensor a luat foc la etajul al patrulea

Reparat in urma cu doar cateva zile, ascensorul a fost cuprins de flacari azi la etajul al patrulea. Din fericire nu au fost persoane in ascensor.

FOTO VIDEO Gala vinurilor: care sunt cele mai bune vinuri din Alba si cum vor fi promovate

Un producator de vin din Aiud, care detine o suprafata de aproximativ 2,5 hectare de vita de vie, a obtinut titlul de vin al judetului Alba, in cadrul unui concurs desfasurat vineri. Vinul Feteasca Alba produs de PFA Papp Peter a fost premiat in cadrul Galei Vinurilor 2013, organizata de Asociatia Tara Vinului cu sprijinul Consiliul Judetean.

VIDEO Alternosfera, concert-eveniment astazi la Arenele Romane

In acesata seara, trupa de rock din Republica Moldova va sustine un concert-eveniment la Arenele Romane din Bucuresti. Show-ul de astazi incheie EPIZODIA TOUR, turneul de promovare al celui mai recent album al trupei, Epizodia, al patrulea din cariera, dupa Orasul 511, Visatori cu plumb in ochi, Virgula.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )