Libnet.ro
UNICEF

07:15

FOTO VIDEO Fum gros pe Aleea Trei Ape din Resita: un ascensor a luat foc la etajul al patrulea

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Fum gros pe Aleea Trei Ape din Resita: un ascensor a luat foc la etajul al patrulea

Reparat in urma cu doar cateva zile, ascensorul a fost cuprins de flacari azi la etajul al patrulea. Din fericire nu au fost persoane in ascensor. continuă pe Adevărul

FOTO-VIDEO Primarul buciumas de la Spulber, urmas al lui Stefan cel Mare

In timpul liber, dupa ce rezolva problemele comunitatii, primarul Vasile Rusu din comuna Spulber instruieste o formatie de buciumasi.

FOTO VIDEO Salariatii Mechel Otelu Rosu au blocat din nou DN 68, localnicii li s-au alaturat

Protestatarii au solicitat venirea la Otelu Rosu a parlamentarilor de Caras-Severin, precum si a ministrului Varujan Vosganian. intr-o prima faza, sindicalistii au solicitat aprobare pentru desfasurarea de proteste pentru zece zile lucratoare, dar exista posibilitatea prelungirii acestora.

FOTO VIDEO Politist de frontiera, lovit de mai multe persoane in timp ce incerca sa incatuseze un traficant de tigari in flagrant

Un traficant de tigari prins in flagrant si rudele acestuia l-au lovit in zona capului si a pieptului pe politistul de frontiera care incerca sa il incatuseze. Agresorii s-au oprit din lovituri abia dupa ce un coleg al politistului a tras doua focuri de arma de avertisment.

FOTO VIDEO Peste zece mii de persoane au participat la Hora Bucovinei

Peste zece mii de persoane au participat, sambata si duminica, in tabara Bucsoaia din orasul Frasin, la Hora Bucovinei, eveniment care sarbatoreste urcatul oilor la munte. Pe dealul unde in urma cu cinci ani s-a scris Bucovina cu staule cu oi, a fost montat acum un drapel tricolor.

FOTO VIDEO Zece arme de vanatoare, aduse cu sacosa din Italia, confiscate de la un cetatean italian

Zece arme de vanatoare cu calibrul 12 mm si diverse cantitati de munitie au fost confiscate de la un cetatean italian care locuieste in comuna Dragoiesti, judetul Suceava. Armele au fost aduse in Romania cu autocarul, ascunse printre bagaje.

FOTO VIDEO Focul de artificii a fost cel care a dat startul manifestarii din acest an al Noptii Muzeelor

Iimpresionantul foc de artificii a inceput putin dupa lasarea intunericului si a incantat cei aproape o mie de spectatori mai bine de zece minute. Spectacolul de artificii a fost organizat de o firma de Ploiesti in Parcul 1907 din fata Muzeului Judetean.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )