Libnet.ro
UNICEF

23:30

FOTO VIDEO Cum a fost impodobita Hunedoara de sarbatorile de iarna

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cum a fost impodobita Hunedoara de sarbatorile de iarna

Luminile de sarbatoare ale municipiului Hunedoara au fost aprinse astazi, pentru prima data in aceasta iarna. Strazile au fost impodobite cu instalatii multicolore, iar localnicii au iesit in centrul orasului pentru a se bucura de atmosfera de sarbatoare. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Noaptea Comisarului Cattani. intalnirea cu fiul sau l-a coplesit pe cel mai dur politist

Traian Berbeceanu a fost eliberat din arest preventiv dupa mai bine de o luna de la data in care procurorii au decis ridicarea acestuia din apartamentul sau din Deva si trimiterea sa in inchisoare. in aceasta dimineata, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba s-a intors acasa, in Deva, si si-a reintalnit fiul de noua ani, de care fusese nevoit sa se desparta. Politistul a avut parte de o primire emotionanta in Deva.

FOTO VIDEO Bomboanele de pom si carnea au fost tinta cumparatorilor la noul supermarket din sudul Constantei

Noul supermarket deschis joi in sudul oraslui a avut parte de o lansare mai atipica. Goana dupa oferte si tigai a fost inlocuita de aplauze si clienti civilizati. Conducerea magazinului spune ca incidentele au fost evitate pentru ca nu au fost facute publice discount-uri pentru anumite produse.

FOTO VIDEO Cea mai sigura investitie: o vistierie plina cu monede, pusa la vanzare in scop caritabil

Un grup de activisti din Elvetia a anuntat ca vinde o vistierie plina cu monede aurii de cate cinci centime, dupa ce au folosit-o la realizarea unui viral dintr-o campanie de constientizare. Scopul initial al tinerilor a fost acela de a atrage atentia politicienilor elvetieni pentru a majora venitul lunar minim, iar acum spera sa stranga noi fonduri prin intermediul acestei initiative inedite.

FOTO VIDEO Doi elefanti din India s-au plimbat prin Campulung

Pare incredibil ca pentru un oras de munte,la minus trei grade si pe ninsoare, doi elefanti sa se strecoare printre masini in trafic. Cei doi elefanti au fost vazuti si fotografiati de zeci de locuitori.

FOTO VIDEO Prima ninsoare la Slatina a ingropat orasul sub zapada

Municipiul Slatina s-a alaturat localitatilor din tara ce au fost acoperite de prima ninsoare. Practic, dupa o noapte in care a nins mereu, orasul s-a aratat locuitorilor, miercuri dimineata, complet alb. Din fericire, utilajele de deszapezire au actionat rapid, inlaturand pericolul ca soferii sa circule pe niste strazi infundate. Si pe parcursul zilei a nins puternic la Slatina, intarind codul galben de ninsori anuntat anterior.

FOTO VIDEO Drumul unei campioane europene la aerobic. Andreea Scinteie - spre performanta, cu rata de Topraisar

Andreea Scinteie este una dintre componentele echipei de junioare care a adus Romaniei aurul la Europenele la gimnastica aerobica. Pentru a ajunge la o asemenea performanta, fata a facut zilnic naveta de la Topraisar la Constanta pentru a se putea antrena. in tot acest timp, la scoala a fost premianta cu coronita. Fratiorul ei Alexandru este, de asemenea, campion la aerobic.

FOTO VIDEO Prezidentiabilii Predoiu si Falca vor unificarea dreptei politice, dar in jurul PDL

Cei doi candidati inscrisi in cursa pentru desemnarea candidatului PDL la Presedintia Romaniei , Gheorghe Falca, primar al orasului Arad, si Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei, si-au prezentat impreuna motiunile astazi la Focsani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2726 seconds )