Libnet.ro
UNICEF

09:30

FOTO + VIDEO. Dacian Ciolos s-a urcat pe o bicicleta fitness, imbracat in costum

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Dacian Ciolos s-a urcat pe o bicicleta fitness, imbracat in costum

Premierul Dacian Ciolos s-a urcat, joi, pe o bicicleta fitness, imbracat in costum, in semn de solidaritate cu campania SOS Satele Copiilor. continuă pe România Liberă

VIDEO Dacian Ciolos a pedalat, in costum, pe o bicicleta statica in holul unui hotel

Dacian Ciolos s-a alaturat joi dimineata, pentru scurt timp, participantilor la o competitie de cycling aflata in plina desfasurare in holul hotelului care gazduia conferinta la care era invitat premierul, informeaza News. ro.

VIDEO - Dacian CIOLOS, la o petrecere cu trei MANELISTI! IMAGINI SENZATIONALE de la o receptie organizata de Ambasada Germaniei (FOTO, VIDEO)

Dacian Ciolos a participat cu ocazia Zilei Unitatii Germane la o receptie organizata de Ambasada Germaniei in Romania. La evenimentul ce a avut loc la Teatrul National Bucuresti, premierul a avut.

Dacian Ciolos, in costum, pe bicicleta. Premierul a pedalat intr-un hotel din Bucuresti

Premierul Dacian Ciolos a pedalat timp de cateva minute, joi dimineata, pe o bicicleta statica instalata in holul unui hotel din Bucuresti, alaturandu-se astfel unui grup de sportivi care.

Premierul, in costum, pe bicicleta: Dacian Ciolos a pedalat de zor inaintea participarii la Bucharest Forum

Premierul Dacian Ciolos s-a alaturat unui grup de sportivi care participa la Marriott Cycling Challenge, pedaland pe bicicleta. Totul a avut loc joi dimineata, premierul pedaland pe o bicicleta.

Nicusor Dan il sustine pe Dacian Ciolos: Mersul logic al lucrurilor este ca domnul Ciolos sa vina cu proiectele dumnealui in continuare

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat miercuri ca partidele care au aceeasi idee de dezvoltare cu a premierul Dacian Ciolos ar trebui sa-l sustina declarativ in campania electorala pentru ocuparea fotoliului de prim-ministru, dupa alegerile din decembrie.

Dacian Ciolos: Lucrul care ma doare cel mai mult, LIPSA DE iNCREDERE! Toata lumea porneste de la prezumtia de MINCIUNA. Pierdem foarte multa energie cu tot felul de DISPUTE intre noi

Premierul Dacian Ciolos spune ca il doare faptul ca in Romania nimeni nu mai are incredere in nimeni si toata lumea porneste de la prezumtia de minciuna, conform.

Lectia premierului Dacian Ciolos

Prin declaratia facuta joi, premierul Dacian Ciolos a pus capat oricarei speculatii. Nu va indeplini nici una din cerintele concrete formulate de presedintele Klaus Iohannis, cerinte de natura sa-i permita continuarea activitatii in fruntea unui guvern politic, dupa alegerile parlamentare din data de 11 decembrie.

Dacian Ciolos: in Romania, toata lumea porneste de la prezumtia de minciuna

Premierul Dacian Ciolos considera ca, in Romania, nimeni nu mai are incredere in nimeni, astfel ca toata lumea porneste de la prezumptia de minciuna.

Dacian Ciolos s-a decis: Sper sa existe viata si dupa alegerile parlamentare

Premierul Dacian Ciolos a declarat joi ca, pentru a asigura stabilitatea Romaniei, a decis la inceputul mandatului sa nu candideze la alegerile parlamentare si nici sa nu isi faca un partid.

Dacian Ciolos: NU voi candida la parlamentare si NU voi crea un partid politic

Premierul Dacian Ciolos a declarat joi ca nu va candida la alegerile parlamentare din acest an. NU voi candida la parlamentare si NU voi crea un partid politic, a spus acesta la un eveniment in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )