Libnet.ro
UNICEF

08:00

FOTO VIDEO Lacul cu plamana din Vrancea, unde Roua Cerului iubeste umbra

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Lacul cu plamana din Vrancea, unde Roua Cerului iubeste umbra

Unul dintre locurile de o frumusete extrem de rara din Vrancea este Lacul Negru, din Rezervatia Naturala Cheile Narujei. Adevarulva prezinta, incadrulcelei mai frumoasecampanii, 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta, un loc spectaculos. continuă pe Adevărul

VIDEO Lacul cu plamana din Vrancea, unde Roua Cerului iubeste umbra

Unul dintre locurile de o frumusete extrem de rara din Vrancea este Lacul Negru, din Rezervatia Naturala Cheile Narujei. Adevarulva prezinta, incadrulcelei mai frumoasecampanii, 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta, un loc spectaculos.

Regii Cioaba vor da in judecata clinica privata din Turcia unde a fost internat tatal lor

Dorin si Daniel Cioaba vor da in judecata clinica privata din Turcia unde a fost internat tatal lor. Dorin Cioaba, fiul cel mai mare al defunctului Florin Cioaba, sustine ca vrea sa se convinga daca, in.

FOTO VIDEO Povestea zidurilor de la Enisala, ultima cetate genoveza, care pazeste canalele de legatura dintre lacul Babadag si Razim

Una dintre cele mai frumoase cetati din Romania, cea de la Enisala, atrage in fiecare weekend sute de turisti. Dincolo de istoria pe care o poarta zidurile cetatii genoveze, frumusetea naturii in mijlocul careia a fost ridicata aceasta fortareata militara este cea care te determina sa revii aici. Adevarulva prezinta, incadrulcelei mai frumoasecampanii, 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta, un loc spectaculos.

FOTO VIDEO Paunesti, satul care sta in cumpana

Intr-o localitate din judetul Vrancea exista 30 de fantani cu cumpana, cu vechime de pana la 200 de ani, care sunt, in continuare, folosite de sateni.

FOTO VIDEO Paunesti, satul care sta in cumpana, loc unic in Romania

Intr-o localitate din judetul Vrancea exista 30 de fantani cu cumpana, cu vechime de pana la 200 de ani, care sunt, in continuare, folosite de sateni.

Concurs foto-video Vreau o Romanie mai curata! - Inscrie-ti proiectul in concurs pana pe 30 august!

Concursul Vreau o Romanie mai curata! premiaza initiativele de responsabilitate sociala care vizeaza protectia mediului. Orice ONG care a avut si are in desfasurare actiuni de protectie a mediului poate inscrie un proiect postand fotoreportaje si materiale video. Ultima zi de inscriere a proiectelor este 30 august, iar in urma jurizarii pe 3 septembrie vor fi anuntati castigatorii atat la categoria ONG-uri, cat si la categoria Public. Premiile se vor anunta pana la data de 3 septembrie 2013. Inscrie-te in concurs!.

FOTO VIDEO Cele mai indraznete momente din istoria galei MTV Video Music Awards

Gala MTV Video Music Awards a oferit in fiecare an, din 1984 pana in prezent, momente cu adevarat uimitoare care au impresionat sau chiar au socat spectatorii si telespectatorii. Chiar daca initial se doreau a fi o alternativa la Premiile Grammy, acestea au fost denumite Oscarurile pentru tineri. Iar unii tineri au lasat in urma lor prestatii de necrezut.

FOTO VIDEO Vacanta in Romania. Statiunea Baile Herculane, preferata imparatesei Sisi

Cea mai veche statiune balneara din Europa renaste in ultimii ani, incercand sa redevina la vremurile in care Regele Franz Josef o declara perla statiunilor balneare. Adevarul va prezinta o incursiune pe taramul indragit de imparateasa Sisi, in cadrul campaniei 125 de locuri pentru care iubim Romania.

FOTO VIDEO Dorel a lovit la Cluj: o casa a explodat din cauza ca o conducta dezafectata a fost rebransata

Explozia care a bagat doi oameni in spital s-a produs din cauza faptului ca muncitorii au conectat la magistrala de gaz o conducta dezafectata de mai multi ani si degradata. Aceasta este parerea ginerelui celor doua victime, confirmata pentru Adevarul de surse din E. ON Gaz. Compania nu are deocamdata nicio pozitie oficiala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )