Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO VIDEO Dorel a lovit la Cluj: o casa a explodat din cauza ca o conducta dezafectata a fost rebransata

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Dorel a lovit la Cluj: o casa a explodat din cauza ca o conducta dezafectata a fost rebransata

Explozia care a bagat doi oameni in spital s-a produs din cauza faptului ca muncitorii au conectat la magistrala de gaz o conducta dezafectata de mai multi ani si degradata. Aceasta este parerea ginerelui celor doua victime, confirmata pentru Adevarul de surse din E. ON Gaz. Compania nu are deocamdata nicio pozitie oficiala. continuă pe Adevărul

O casa a explodat din cauza unei scurgeri de gaz

Doua persoane au ajuns la spitat cu arsuri de gradul 2 pe fata, pe maini si pe picioare, dupa ce o casa a explodat, in jurul orei 1. 00 noaptea, in cartierul clujean Manastur.

FOTO VIDEO Cum suna Biblia in versuri. Munca unui mecanic auto din Cluj cu licenta in filosofie

Ioan Ciorca, mecanicul care a pus Biblia in versuri, se bucura ca primul din cele 21 de volume ale Bibliei in stihuri a fost lansat saptamana aceasta, la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca.

FOTO VIDEO Cele mai indraznete momente din istoria galei MTV Video Music Awards

Gala MTV Video Music Awards a oferit in fiecare an, din 1984 pana in prezent, momente cu adevarat uimitoare care au impresionat sau chiar au socat spectatorii si telespectatorii. Chiar daca initial se doreau a fi o alternativa la Premiile Grammy, acestea au fost denumite Oscarurile pentru tineri. Iar unii tineri au lasat in urma lor prestatii de necrezut.

FOTO VIDEO Vacanta in Romania. Statiunea Baile Herculane, preferata imparatesei Sisi

Cea mai veche statiune balneara din Europa renaste in ultimii ani, incercand sa redevina la vremurile in care Regele Franz Josef o declara perla statiunilor balneare. Adevarul va prezinta o incursiune pe taramul indragit de imparateasa Sisi, in cadrul campaniei 125 de locuri pentru care iubim Romania.

FOTO VIDEO Tot mai multe vedete internationale critica discriminarea comunitatii gay din Rusia

Homosexualitatea a reprezentat mereu un subiect tabu, dar si o problema in unele tari, precum ar fi Rusia. Vedetele internationale au luat insa atitudine si au denuntat legile dure adoptate impotriva comunitatii gay. Cel mai nou exemplu este actorul Wentworth Miller, din serialul Prison Break, care a refuzat participarea la un festival de film desfasurat in aceasta tara ce duce o politica dura impotriva homosexualilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )