Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO + VIDEO. Mars pentru adevar, in Statele Unite. Mii de oameni au iesit in strada, cerandu-i lui Trump sa le spuna daca Rusia s-a implicat in alegerile prezidentiale din 2016

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Mars pentru adevar, in Statele Unite. Mii de oameni au iesit in strada, cerandu-i lui Trump sa le spuna daca Rusia s-a implicat in alegerile prezidentiale din 2016

Mii de persoane au iesit, sambata, in strada, in mai multe orase din Statele Unite, pentru a-i cere presedintelui american Donald Trump sa le spuna daca Rusia s-a implicat in campania prezidentiala din 2016. continuă pe România Liberă

Washington: Solicitantii de viza pentru Statele Unite, obligati sa ofere identitatea de pe retelele de socializare

Statele Unite le cer, de la sfarsitul lui mai, solicitantilor de viza - indiferent de nationalitatea lor - informatii despre identitatea si conturile lor pe retele de socializare, in contextul unui inaspriri a politicii americane in domeniul migratiei, relateaza AFP, potrivit News. ro.

Salutul ar putea fi interzis in spitalele din Statele Unite

Salutul prin strangerea mainii ar putea fi interzis in spitalele din Statele Unite pentru ca, spun specialistii de la Universitatea din Los Angeles, acest gest ajuta la raspandirea.

inca un consilier al lui Donald Trump a criticat decizia presedintelui de a retrage Statele Unite din Acordul climatic de la Paris

Directorul executiv si presedintele JPMorgan Chase, Jamie Dimon, care face parte din grupul de consilieri creat de presedintele american Donald Trump, si-a exprimat dezacordul total fata de decizia presedintelui american de a retrage Statele Unite din Acordul climatic de la Paris.

Presedintele Iohannis, in vizita oficiala in Statele Unite. El se va intalni cu Donald Trump, in data de 9 iunie. Ambasada Romaniei la Washington: intalnirea este rezultatul unei activitati diplomatice lansate si sustinute imediat dupa inceperea mandatulu

Presedintele Klaus Iohannis va efectua o vizita de cinci zile in Statele Unite, in cadrul careia va avea o intrevedere oficiala cu seful Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat Administrata Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis va efectua o vizita oficiala in Statele Unite, unde pe 9 iunie se va intalni cu Donald Trump

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua o vizita oficiala in Statele Unite in perioada 4-9 iunie. Seful stattului va avea o intrevedere oficiala cu Donald Trump, informeaza Administratia Prezidentiala.

VIDEO. Vladimir Putin glumeste ca Trump e responsabil pentru ninsoarea din Moscova, la inceput de iunie: ii suntem recunoscatori ca a retras Statele Unite din Acordul climatic de la Paris. Este foarte frig afara. Am putea da vina pe el si pe imperialismul

Presedintele rus Vladimir Putin a glumit pe tema retragerii Statelor Unite din Acordul Climatic de la Paris, sustinand ca rusii ar trebui sa fie recunoscatori presedintelui american Donald Trump pentru ca nu simt efectele incalzirii globale, dupa ce in Moscova a nins, la inceputul lunii iunie, iar in Stakt Petersburg ploua si este foarte frig.

Vladimir Putin, dezvaluiri despre cine conduce de fapt Statele Unite: Presedintii vin si pleaca, dar politica ramane aceeasi. Barbatii in costume negre urmeaza interesele elitei SUA (VIDEO)

Presedintele rus Vladimir Putin afirma, intr-un interviu pentru publicatia franceza Le Figaro, ca presedintele SUA este cel mai des doar o figura cunoscuta a administratiei, nu si cel care.

Cel mai mare exercitiu NATO din 2017: Peste 4000 de militari din 9 tari vin sa LUPTE la Brasov! (FOTO, VIDEO)

Peste patru mii de militari din noua state, avand aproximativ cinci sute de mijloace tehnice, participa in aceasta perioada, la Cincu, judetul Brasov, la cel mai mare exercitiu NATO din 2017 - Noble Ju.

Statele Unite adopta reguli mai stricte pentru acordarea vizelor

Administratia Trump a adoptat un nou chestionar pentru solicitantii de viza din intreaga lume, transmite Reuters, adaugand ca, potrivit noilor reguli, cei care vor sa calatoreasca in SUA trebuie sa furnizeze informatii biografice din ultimii 15 ani.

Kremlin: Acordul de la Paris nu poate fi pus in aplicare fara Statele Unite

Acordul pentru Clima de la Paris nu poate fi pus in aplicare fara participarea Statelor Unite, a declarat vineri consilierul de la Kremlin Andrei Belusov, potrivit news. ro. Anterior, vicepremierul Arkadi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )