Libnet.ro
UNICEF

23:15

Salutul ar putea fi interzis in spitalele din Statele Unite

B1 B1,
Salutul ar putea fi interzis in spitalele din Statele Unite

Salutul prin strangerea mainii ar putea fi interzis in spitalele din Statele Unite pentru ca, spun specialistii de la Universitatea din Los Angeles, acest gest ajuta la raspandirea. continuă pe B1

Cele mai cautate universitati de catre absolventi sunt cele din Statele Unite, Marea Britanie si Europa Continentala

Absolventii Scolii Americane Internationale din Bucuresti AISB) se orienteaza la finalizarea studiilor din tara catre universitati din intreaga lume, inclusiv la cele din Bucuresti. In top sunt universitatile din SUA, Marea Britanie si Europa.

Presedintele Iohannis, in vizita oficiala in Statele Unite. El se va intalni cu Donald Trump, in data de 9 iunie. Ambasada Romaniei la Washington: intalnirea este rezultatul unei activitati diplomatice lansate si sustinute imediat dupa inceperea mandatulu

Presedintele Klaus Iohannis va efectua o vizita de cinci zile in Statele Unite, in cadrul careia va avea o intrevedere oficiala cu seful Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat Administrata Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis va efectua o vizita oficiala in Statele Unite, unde pe 9 iunie se va intalni cu Donald Trump

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua o vizita oficiala in Statele Unite in perioada 4-9 iunie. Seful stattului va avea o intrevedere oficiala cu Donald Trump, informeaza Administratia Prezidentiala.

Hillary Clinton acuza ca rusii s-au coordonat cu americanii in atacurile cibernetice impotriva sa, inclusiv cu membri ai echipei lui Donald Trump

Hillary Clinton a mers miercuri mai departe decat pana acum in interpretarea infrangerii sale in fata lui Donald Trump, afirmand ca rusii s-au coordonat cu americanii in atacurile informatice care au vizat-o in timpul campaniei prezidentiale din Statele Unite, relateaza AFP.

Junker: Ar dura ani pana cand Statele Unite ar putea parasi Pactul de lupta impotriva schimbarilor climatice

Europa trebuie sa precizeze Statelor Unite ca renuntarea la Acordul privind clima nu este un proces simpu si ca parasirea totala a acestuia va dura ani de zile, a declarat, miercuri, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, potrivit Reuters. Totodata, acesta a subliniat ca presedintele SUA nu cunoaste detaliile daca crede ca pot pleca pur si simplu.

Statele Unite adopta reguli mai stricte pentru acordarea vizelor

Administratia Trump a adoptat un nou chestionar pentru solicitantii de viza din intreaga lume, transmite Reuters, adaugand ca, potrivit noilor reguli, cei care vor sa calatoreasca in SUA trebuie sa furnizeze informatii biografice din ultimii 15 ani.

Uniunea Europeana este gata sa preia conducerea problematicilor legate de clima in cazul in care Statele Unite se vor retrage din Acordul de la Paris

Comisia Europeana a declarat miercuri ca retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris ar fi o dezamagire, insa Uniunea Europeana este gata sa-si asume responsabilitatea ca lider.

Kim Jong-un ameninta Statele Unite cu un cadou si mai mare, dupa testul balistic de luni

Dictatorul nord-coreean Kim Jong-un, care a supravegheat testul cu racheta de luni, a promis ca va trimite un cadou si mai mare Statelor Unite, relateaza Reuters.

De ce au plecat romanii in Statele Unite. Primii dintre ei au ajuns eroi americani, iar restul au fugit de saracie si de asuprirea ungurilor

Multi romani au impartasit cu zeci de mii de emigranti visul american inca din secolul al XIX-lea. Transilvanenii fugariti de saracie si de abuzurile administratiei au fost primii care au luat calea lunga si grea a migratiei catre continentul american. Au fost imediat urmati de olteni si munteni, stabilindu-se in bogatele orase ale Statelor Unite.

Gest socant in Statele Unite! Doi barbati au imbatat un pui de aligator. Ce au patit acestia - VIDEO

Un pui de aligator a fost imbatat de doi barbati din Carolina de Sud. Cei doi au vazut aligatorul in mijlocul unei strazi si l-au luat la ei in masina, potrivit postandcourier. com Initial,.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )