Libnet.ro
UNICEF

12:00

inca un consilier al lui Donald Trump a criticat decizia presedintelui de a retrage Statele Unite din Acordul climatic de la Paris

România Liberă România Liberă,
inca un consilier al lui Donald Trump a criticat decizia presedintelui de a retrage Statele Unite din Acordul climatic de la Paris

Directorul executiv si presedintele JPMorgan Chase, Jamie Dimon, care face parte din grupul de consilieri creat de presedintele american Donald Trump, si-a exprimat dezacordul total fata de decizia presedintelui american de a retrage Statele Unite din Acordul climatic de la Paris. continuă pe România Liberă

Elon Musk ameninta ca va demisiona din pozitia de consilier al lui Donald Trump daca SUA vor parasi Acordul de la Paris

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a amenintat miercuri ca va demisiona din pozitia de consilier al lui Donald Trump daca Statele vor parasi Acordul climatic de la Paris, noteazaWashington Post.

Comunitatea internationala critica decizia lui Donald Trump de a se retrage din Acordul climatic de la Paris. Merkel, Trudeau si Macron, dezamagiti de decizia presedintelui american

Presedintele francez Emmanuel Macron, cancelarul german Angela Merkel si premierul canadian Justin Trudeau sunt printre liderii internationali care au criticat decizia presedintelui american Donald Trump de a se retrag din Acordul climatic de la Paris, semnat de 195 de tari. Totodata, purtatorul de cuvant al Organizatiei Natiunilor Unite ONU) a precizat ca decizia Statelor Unite este o mare deceptie. Pe plan intern, contracandidata democrata la alegerile prezidentiale, Hillary Clinton, si fostul presedinte al SUA, Barack Obama, si-au exprimat nemultumirea.

Ce cred americanii despre decizia presedintelui Donald Trump

Multi americani il critica pe presedintele Donald Trump pentru decizia acestuia de a retrage SUA din acordul climatic de la Paris.

inca o gafa diplomatica: Donald Trump i-a indemnat pe liderii lumii sa il sune pe mobil (VIDEO)

Presedintele Donald Trump a atras din nou atentia asupra sa, dupa ce a facut un gest cel putin neobisnuit pentru statutul sau de sef al statului. Acesta le-a oferit liderilor lumii numarul sau de telefon si i-.

Google, Facebook si Apple, printre companiile americane care critica decizia presedintelui Donald Trump de a retrage SUA din Acordul climatic de la Paris

Companii precum Apple, Google, General Electric, Facebook, Goldman Sachs si Walt Disney critica decizia presedintelui Donald Trump de a retrage Statele Unite din acordul climatic de la Paris.

Viktor Orban, socat de decizia presedintelui Donald Trump privind retragerea Statelor Unite din acordul climatic de la Paris

Premierul ungar Viktor Orban s-a declarat socat de decizia presedintelui Donald Trump de a retrage Statele Unite din acordul climatic de la Paris.

Sute de persoane au protestat in fata Casei Albe, dupa ce Donald Trump a anuntat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice(VIDEO)

Decizia presedintelui american Donald Trump de a retrage SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice a scos oamenii in strada. Sute de persoane au protestat joi in fata Casei Albe dupa.

UE si China sustin acordul de la Paris, indiferent de pozitia lui Donald Trump (surse)

Uniunea Europeana si China vor sustine acordul de la Paris privind climatul, in cadrul unui summit care va avea loc la sfarsitul saptamanii la Bruxelles, indiferent care va fi decizia presedintelui american Donald Trump, a declarat miercuri un inalt oficial european, citat de AFP.

Donald Trump cere Congresului audierea unui fost consilier

Presedintele Donald Trump a intervenit public miercuri in discutia despre investigatia congresului legata de Rusia, indemnandu-i pe membrii comisiei de ancheta sa il audieze pe Carter Page, unul dintre fostii sai consilieri, pentru a contracara marturiile directorilor FBI si CIA, noteaza Reuters.

Cercetatorii MIT il critica pe Donald Trump, dupa ce a citat un studiu realizat de Institut, pentru a argumenta retragerea Statelor Unite din Acordul climatic de la Paris

Cercetatorii de la Massachusetts Institute of Technology MIT) l-au criticat pe presedintele american Donald Trump, sustinand ca liderul de la Casa Alba interpreteaza intr-o maniera total gresita studiile pe efectuate de ei, privind schimbarile climatice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )