Libnet.ro
UNICEF

15:00

FOTO VIDEO Pelerinajul politicienilor la Rosia Montana. Deputatul Remus Cernea, imbrancit de mineri

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Pelerinajul politicienilor la Rosia Montana. Deputatul Remus Cernea, imbrancit de mineri

Comisia speciala a vizitat ieri Rosia Montana. Trebuie sa analizam si sa luam cea mai buna decizie, chiar daca vom supara pe cineva, a declarat senatorul PSD Darius Valcov, presedintele Comisiei. Deputatul Remus Cernea a fost imbrancit de mineri. continuă pe Adevărul

Incidente la Rosia Montana: Deputatul Remus Cernea, scos de politie din mijlocul minerilor (VIDEO)

Spiritele s-au incins la Rosia Montana, acolo unde mai multi parlamentari au mers pentru a vizita perimetrul minier si a discuta cu oamenii. Deputatul Remus Cernea a fost scos de politie din mijlocul multimii,.

VIDEO Protest impotriva proiectului de la Rosia Montana, pe strazile din Buzau

Aproximativ 50 de buzoieni s-au adunat, duminica dupa-amiaza, la poarta Parcului Crang, pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana, participantii pornind apoi intr-un mars pe strazile orasului.

VIDEO Protest fata de proiectul de la Rosia Montana, pe strazile din Buzau

Aproximativ 50 de buzoieni s-au adunat, duminica dupa-amiaza, la poarta Parcului Crang, pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana, participantii pornind apoi intr-un mars pe strazile orasului.

VIDEO Minerii din Rosia Montana au protestat din nou in subteran: Cerem celor din Piata Universitatii sa ne inteleaga si sa dialogheze cu noi

Cei 33 de mineri din Rosia Montana care au stat blocati subteran au reluat duminica, protestul, pentru doua ore in mina Catalina Monulesti. Sindicatul Viitorul Mineritului din cadrul RMGC a organizat aceasta actiune pentru a transmite de la fata locului conditiile in care au stat protestatarii la cateva sute de metri de suprafata pamantului.

Remus Cernea, impins si huiduit de mineri la Rosia Montana

Deputatul Remus Cernea, un cunoscut opozant al proiectului Rosia Montana, a fost impins si huiduit de oamenii care protesteaza la Rosia Montana. Miercuri, la Rosia Montana se afla 13 parlamentari din Comisia spe.

Remus Cernea, bruscat la Rosia Montana

Deputatul Remus Cernea, un opozant al proiectului minier, a fost impins si huiduit de oamenii care protesteaza la Rosia Montana.

Deputatul Remus Cernea, impins si huiduit de localnici la Rosia Montana

Deputatul Remus Cernea, care a incercat, miercuri dupa-amiaza sa intre la discutiile parlamentarilor cu sindicalistii de la Rosia Montana, a fost impins si huiduit de oamenii care protesteaza in localitate, fiind necesara interventia politistilor si.

Deputatul independent Remus Cernea vrea comisie de ancheta pentru proiectul Rosia Montana

Deputatul independent Remus Cernea sustine ca este nevoie, pe langa comisia parlamentara speciala pentru Rosia Montana, si de o comisie de ancheta a Parlamentului care sa verifice si sa analizeze toate actele facute de autoritati cu privire la acest proiect de exploatare miniera, scrie Agerpres.

VIDEO UPDATE Treisprezece parlamentari ai Comisiei speciale viziteaza astazi Rosia Montana. 300 de sustinatori ai proiectului i-au primit cu proteste. Remus Cernea a fost scos de jandarmi dintre mineri

Treisprezece din cei 19 parlamentari ai Comisiei comune speciale pentru Rosia Montana au inceput, miercuri dimineata, vizita in zona. La intrarea in galeria Catalina-Monulesti, membrii Comisiei speciale parlamentare au fost primiti cu proteste din partea a aproximativ 300 de localnici si mineri din Rosia Montana care sustin investitia, scrie Mediafax.

Incidente la Rosia Montana. Remus Cernea a fost imbrancit de protestatari.

Incidente la Rosia Montana. O parte dintre membrii Comisiei speciale se afla la Rosia Montana parlamentarii s-au deplasat la Rosia Montana pentru a adiscuta cu autoritatile locale, minerii si protestatarii. Remus Cernea a fost imbrancit de localnici. El a fost scos de politie dintre protestatari, potrivit B1TV. Remus Cernea a declarat ca intelege supararea fiecarui om care se exprima intr-un fel sau altul insa este responsabilitatea autoritatilor. Eu am demonstrat ca imi doresct acest .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.234 seconds )