Libnet.ro
UNICEF

12:45

FOTO VIDEO O poveste fara sefi si bani. Cum au reusit salvatorii din Apuseni sa faca imposibilul

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO O poveste fara sefi si bani. Cum au reusit salvatorii din Apuseni sa faca imposibilul

Liniste ireala, oameni parca prea calmi, atenti la viata lor, la viata muntelui. Asa arata localitatea Horea pana luni dupa-amiaza. De atunci, de cand avionul pilotat de Adrian Iovan s-a prabusit in Varful Pietreasa, agitatia, implicarea voluntarilor, puzderia de oameni ai legii, medici si jurnalisi au dat peste cap parca firescul unei lumi perfecte. continuă pe Adevărul

O poveste fara sefi si bani. Cum au reusit salvatorii din Apuseni sa faca imposibilul

Liniste ireala, oameni parca prea calmi, atenti la viata lor, la viata muntelui. Asa arata localitatea Horea pana luni dupa-amiaza. De atunci, de cand avionul pilotat de Adrian Iovan s-a prabusit in Varful Pietreasa, agitatia, implicarea voluntarilor, puzderia de oameni ai legii, medici si jurnalisi au dat peste cap parca firescul unei lumi perfecte.

FOTO VIDEO Cel mai prost imbracate vedete la Gala SAG Awards

Vorbim de ceremonia de premiere Screen Actors Guild Awards din Los Angeles, de la Centrul Expozitional Shrine, unde cei mai mari actori si actrite si-au facut simtita prezenta in cele mai pretentioase tinute pentru covorul rosu, pentru a aflalista castigatorilor SAG de anul acesta. insa asta nu inseamna ca au si reusit sa impresioneze placut!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )