Libnet.ro
UNICEF

19:31

FOTO + VIDEO. O profesoara a murit si alte patru persoane au fost ranite, in Turcia, intr-un atac cu bomba

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. O profesoara a murit si alte patru persoane au fost ranite, in Turcia, intr-un atac cu bomba

O persoana a murit si alte patru au fost ranite, vineri, intr-o localitate din sud-estul Turciei, dupa ce doi rebeli kurzi au deschis focul si au detonat o masina-capcana in apropierea unei sectii de politie militara. continuă pe România Liberă

Atac cu bomba in Turcia! O persoana a fost ucisa si alte patru au fost ranite

O persoana a fost ucisa si alte patru au fost ranite, vineri, in sud-estul Turciei, dupa ce doi rebeli kurzi au deschis focul si au detonat o masina-capcana in apropierea unei sectii de politie, po.

Patru persoane au fost ucise intr-un atac armat dintr-un supermarket din Pennsylvania

Patru persoane si-au pierdut viata dupa ce au fost impuscate de un barbat care, la randul sau, s-a sinucis. Incidentul a avut loc intr-un supermarket din statul american Pennsylvania, potrivit.

Ioan Niculae si Adriean Videanu, trimisi in judecata alaturi de alte noua persoane, in dosarul Romgaz-Interagro

Omul de afaceri Ioan Niculae, fost actionar majoritar si presedinte al SC Interagro S. , si fostul ministru al Economiei Adriean Videan, au fost trimisi in judecata alaturi de alte noua persoane de catre procurorii DIICOT in dosarul Romgaz-Interagro, pentru constituirea unui grup infractional organizat, delapidare cu consecinte deosebit de grave in forma continuata si complicitate la delapidare.

Un brancardier de la Spitalul Slatina si alte cinci persoane, retinute pentru trafic de droguri

Unul dintre angajatii Spitalului Judetean Slatina a fost retinut de catre procurorii DIICOT Olt, pentru trafic de droguri de mare risc, urmand ca in cursul zilei de miercuri sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Alaturi de brancardierul de la SJU Slatina, in arest au ajuns alte cinci persoane, printre care si liderul retelei. O asistenta medicala a fost eliberata dupa mai multe ore de audieri.

FOTO + VIDEO. Presedintele Iranului, dupa atentatele de la Teheran, in urma carora cel putin 12 persoane au murit: Vom zdrobi actiunile inamicilor cu mai multa putere

Presedintele iranian Hassan Rohani sustine ca atacurile care au avut loc, miercuri, la Teheran, provocand moartea a cel putin 12 persoane, vor face Iranul mai unit si mai hotarat in combaterea terorismului in regiune.

Focuri de arma si panica in Paris: Un barbat ce a atacat politistii de la catedrala Notre Dame a fost impuscat (FOTO, VIDEO)

Panica, marti dupa-amiaza, la piata din fata catredalei Notre Dame din Paris. Mai multe persoane au publicat pe retelele de socializare ca au auzit bubuituri si focuri de arma in fata monumentului.

Un elicopter militar s-a prabusit in Marea Neagra, in largul coastelor Bulgariei. O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite, vineri, dupa ce un elicopter militar care participa la un exercitiu tactic s-a prabusit in Marea Neagra, in largul coastelor Bulgariei.

FOTO VIDEO Doua case, facute scrum intr-o localitate din Vrancea

Incendiul deosebit de violent a avut loc in satul Spinesti. Pompierii au reusit sa limiteye proportiile focului, care ameninta sa se extinda si la alte gospodarii.

FOTO + VIDEO. Donald Trump, catre Klaus Iohannis: Vreau sa aplaud curajul dumneavoastra in lupta impotriva coruptiei si apararea statului de drept. Presedintele Iohannis are sustinerea noastra. Miza surprinzatoarei conferinte de presa Iohannis-Trump |ANA

Klaus Iohannis a fost primit, vineri, la Casa Alba de Donald Trump. intrevederea a inceput pe un ton relaxat, liderul american transmitandu-i presedintelui roman ca Romania este un aliat minunat. Cele mai importante subiecte au fost: bugetul NATO, lupta impotriva terorismului, consolidarea parteneriatului strategic si lupta impotriva coruptiei.

FOTO VIDEO Autostrada Sebes - Turda: Lucrarile avanseaza vizibil pe loturile 3 si 4, dar stagneaza in zona a doua

Asociatia Pro Infrastructura a facut publice noi fotografii in care sunt surprinse cateva zone spectaculoase din lotul 3 al Autostrazii A10 Sebes-Turda intre Aiud si Decea). Sunt prezentate cateva cadre cu zona Gambas viaduct si pod peste Mures) si nodul Aiud. De asemenea, au fost publicate fotografii de pe lotul 2 si un video cu stadiul lucrarilor pe lotul 4.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )