Libnet.ro
UNICEF

05:15

FOTO VIDEO Protest fata de exploatare miniera de la Rosia Montana. Bacauanii au iesit in strada cu pancarte si steaguri

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Protest fata de exploatare miniera de la Rosia Montana. Bacauanii au iesit in strada cu pancarte si steaguri

Zeci de bacauani au marsaluit prin centrul Bacaului cu pancarte si steaguri in maini, in semn de protest fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana. continuă pe Adevărul

Protest impotriva proiectului minier Rosia Montana intr-un oras din Ungaria

O demonstratie a reunit cateva sute de participanti in Szolnok, in centrul Ungariei, miercuri, acestia protestand fata de proiectul minier Rosia Montana din Romania, potrivit presei internationale.

Proteste fata de proiectul minier de la Rosia Montana si in tara: aproape 1.000 de persoane au manifestat la Cluj, circa 200 la Iasi

Aproape o mie de persoane au protestat, duminica seara, in centrul orasului Cluj-Napoca, fata de proiectul minier de la Rosia Montana, scandand USL, PDL - aceeasi mizerie si Afara, afara, RMGC din tara, relateaza Mediafax. Si in Piata Unirii din Iasi s-au adunat, duminica dupa-amiaza, aproximativ 200 de persoane, cerand stoparea proiectului minier de la Rosia Montana.

Circa 7.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana, in Capitala. Manifestantii au blocat Piata Universitatii

Update 20. 53 - Aproape 1. 000 de persoane protesteaza la Cluj fata de proiectul de la Rosia MontanaUpdate 20. 30 - Protestatarii fata de proiectul minier de la Rosia Montana au ajuns, duminica seara, in Piata.

Circa 200 de persoane au ramas sa protesteze la Universitate, fata de proiectul Rosia Montana. Circulatia a fost reluata

Update 22. 40 - Aproximativ 200 de persoane care se opun proiectului minier de la Rosia Montana au ramas sa protesteze, duminica, la Universitate, in zona intersectiei bulevardelor Nicolae Balcescu si Regina.

A cincea saptamana de proteste. 7.000 de persoane au manifestat in Capitala, fata de proiectul Rosia Montana

Update 22. 40 - Aproximativ 200 de persoane care se opun proiectului minier de la Rosia Montana au ramas sa protesteze, duminica, la Universitate, in zona intersectiei bulevardelor Nicolae Balcescu si Regina.

PROTEST ROSIA MONTANA. Aproximativ 2000 de persoane, in mars spre Universitate.

Aproximativ 2. 000 de persoane au plecat din cartierul Militari spre Universitate, in cea de-a sasea duminica de proteste fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Protestatarii au inceput sa vina pe strada Dezrobirii, in zona statiei de metrou Gorjului din cartierul Militari, incepand de la ora 16. 00, cu steaguri, pancarte si mesaje contra exploatarii miniere cu cianuri, dar si a gazelor de sist. Manifestantii au plecat in mars in jurul orei 17. 00, pe .

Proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana si in tara: mii de persoane au manifestat la Cluj, Iasi, Alba Iulia, Cimpeni (Alba), Sinca Noua (Brasov)

Aproximativ 3. 000 de persoane, majoritatea studenti, au protestat duminica seara, in centrul orasului Cluj-Napoca, impotriva proiectului minier de la Rosia Montana. Si in Piata Unirii din Iasi s-au adunat, duminica dupa-amiaza, circa 200 de persoane, cerand stoparea proiectului minier de la Rosia Montana. Sute de persoane au protestat de asemenea in judetul Alba, la Alba Iulia si Cimpeni, si in comuna Sinca Noua din judetul Brasov.

Circa 6.000 de persoane care protesteaza fata de proiectul Rosia Montana, in mars spre Universitate

Update 19. 38 - Circa 200 de persoane s-au adunat in Piata Unirii din Iasi, cerand stoparea proiectului Rosia MontanaUpdate 19. 30 - Numarul manifestantilor a ajuns la 6. 000 de persoane, potrivit Jandarmeriei.

LIVE TEXT O noua zi de proteste fata de proiectul minier de la Rosia Montana. Manifestantii au plecat in mars spre Piata Universitatii. Circulatia este blocata pe traseu

Protestatarii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana anunta o noua zi de mobilizare in Capitala, duminica, 6 octombrie, de data aceasta pe un traseu care porneste de pe strada Rosia Montana colt cu Dezrobirii) la ora 17:00, pentru a ajunge in Piata Universitatii, cu oprire la Palatul Cotroceni. ---------------Ora 19. 45 S-a intrat pe bd. Kogalniceanu. Circulatia este inchisa atat pe Kogalniceanu, cat si pe bd. Regina Elisabeta. Ora 19. 19 Dupa aproximativ 25 de minute in care a stat in fata Cotroceniului, coloana se pune iar in miscare. S-a scandat impotriva presedintelui Basescu, dar si a lui Ponta si Antonescu. Cel mai mult s-a scandat Demisia, dar si lozinci impotriva proiectului Rosia Montana si a gazelor de sist. Ora 19. 11 Potrivit unei numaratori neoficiale a jandarmilor, la aceasta ora participa la protest in jur de 6. 000 de oameniOra 19. 05 Se scandeaza Demisia, Jos Basescu, Ponta si Antonescu. Ora 19. 02 Manifestantii s-au oprit putin la poarta Cotroceniului si s-a scandat Demisia. O parte dintre ei au vrut sa continue drumul. Au fost certuri intre unii protestatari. HotNews. ro transmite LIVE TEXT desfasurarea protestelor.

PROTEST ROSIA MONTANA. Protestatarii din Capitala au ajuns in Piata Universitatii, ...

Protestatarii fata de proiectul minier de la Rosia Montana au ajuns, duminica seara, in Piata Universitatii, dupa aproximativ trei ore de mars, la care au participat aproximativ 7. 000 de persoane, circulatia fiind blocata in intersectia de la Universitate. Manifestantii care au ajuns in mars in Piata Universitatii au ocupat strada si trotuarele. Circulatia in intersectia de la Universitate, dar si pe bulevardele Bratianu, Balcescu, Carol I si Regina Elisabeta este blocata. In Piata .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )