Libnet.ro
UNICEF

19:31

FOTO VIDEO A treia zi de proteste la Targoviste. Rugaciuni pentru victimele din Colectiv si puscarie pentru politicieni. Moment special la Arhiepiscopie

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO A treia zi de proteste la Targoviste. Rugaciuni pentru victimele din Colectiv si puscarie pentru politicieni. Moment special la Arhiepiscopie

Peste 600 de persoane au marsaluit prin tot orasul scadand impotriva Guvernului, a clasei politice si a Patriarhului Daniel. Cei in varsta si cei tineri s-au plans deopotriva ca le-au plecat in strainatate copiii si parintii pentru un trai mai bun. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO A treia zi de proteste la Targoviste. Rugaciuni pentru victimele Colectiv si puscarie pentru politicieni. Moment special la Arhiepiscopie

Peste 600 de persoane au marsaluit prin tot orasul scadand impotriva Guvernului, a clasei politice si a Patriarhului Daniel. Cei in varsta si cei tineri s-au plans deopotriva ca le-au plecat in strainatate copiii si parintii pentru un trai mai bun.

Echipa filmului BOX doneaza veniturile din vanzarea de bilete pentru victimele care au supravietuit colectiv

Membrii echipei filmului BOX, in regia lui Florin Serban, anunta ca doneaza veniturile din vanzarea de bilete pentru victimele care au supravietuit incendiului din Clubul Colectiv.

Lumanari si rugaciuni pentru victimele tragediei din clubul Colectiv

Sute de aradeni au iesit, luni seara, in strada pentru a pune o lumanare si a se ruga pentru tinerii care si-au pierdut viata in groaznicul accident de vineri seara, de la clubul Colectiv din Bucureti.

Rugaciuni pentru sanatate si pace la Arhiepiscopia Targoviste

La initiativa si cu binecuvantarea inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop si Mitropolit NIFON, in Arhiepiscopia Targovistei vor avea loc mai multe slujbe pentru sanatatea celor care au avut de suferit in Clubul Colectiv, dar si acatiste pentru unitate si pace.

VIDEO A doua zi de proteste la Targoviste. Sute de persoane s-au rugat in fata Catedralei si au cerut dizolvarea clasei politice

Peste 300 de targovisteni au iesit din nou din case pentru a protesta impotriva actualei clase politice. Protestatarii s-au alaturat, astfel, celor 17. 000 de persoane care protesteaza joi seara in toata tara.

VIDEO A treia zi de proteste antisistem, la Timisoara. Vineri seara sunt anuntate noi manifestatii in Piata Operei

Protestele de la Timisoara organizate miercuri si joi in Piata Operei, se reiau vineri seara in Piata Operei din Timisoara. in prima seara de proteste au fost aproximativ 7. 000 de participanti. in cea de-a doua seara au fost mai putini manifestanti, dar tinand cont ca e weekend, in aceasta seara, numarul manifestantilor ar putea fi, din nou, unul ridicat.

FOTO VIDEO Sute de hunedoreni au iesit din nou in strada. Au comemorat tinerii ucisi in incendiul din Clubul Colectiv si si-au aratat dorinta de schimbare

Sute de hunedoreni au iesit in aceasta seara, din nou, in strada. Actiunile societatii civile au continuat pentru a treia zi la rand, in Hunedoara, Deva, Petrosani, Hateg, Lupeni, Petrila.

Mesajul lui Papa Francisc pentru victimele incendiului din Colectiv

Papa Francisc si-a exprimat profunda durere pentru tragedia din clubul Colectiv, intr-un mesaj pentru presedintele Klaus Iohannis.

Patriarhul Daniel a oficiat o slujba de pomenire pentru victimele de la Colectiv

Patriarhul Daniel a oficiat, marti, o slujba de pomenire pentru cei 32 de tineri care au murit in urma incendiului din clubul Colectiv.

Cluburi de fite din Capitala fac concerte caritabile pentru victimele din Colectiv

BCluburile Bamboo si Chaboo din Bucuresti au anuntat, pe pagina de Facebook, ca vor organiza concerte caritabile pentru ajutorarea victimelor din clubul Colectiv.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )