Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Urgia a lovit Bihorul. Doi tineri au fost trasniti, in timp ce Oradea s-a aflat sub ape

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Urgia a lovit Bihorul. Doi tineri au fost trasniti, in timp ce Oradea s-a aflat sub ape

Urgia s-a dezlantuit in Bihor. Gospodarii din tot judetul au fost inundate, in timp ce Oradea s-a aflat sub ape. Circulatia a fost impracticabila pe mai multe strazi, canalizarea orasului nereusind sa faca fata ploilor cazute. continuă pe Adevărul

Accident cu doi morti pe DN17. Doi tineri si-au pierdut viata dupa ce au lovit in mod inexplicabil un cap de pod

In cursul noptii, doi tineri din Nasaud si respectiv Maieru au murit, dupa ce autoturismul in care se aflau a parasit in mod inexplicabil partea carosabila si s-a oprit intr-un cap de pod. Autoturismul a fost avariat in proportie de 100%.

Accident tragic in apropiere de Dej! Doi tineri au murit, dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-un sant

Sfarsit tragic pentru doi tineri din Bistrita-Nasaud! O fata si un baiat si-au pierdut viata, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat, sambata noaptea, intr-un sant din.

Destin tragic pentru doi tineri din Bistrita Nasaud. Imaginile i-au tulburat si pe salvatorii sositi la locul accidentului

Destin tragic pentru doi tineri din Bistrita Nasaud. Masina in care se aflau a parasit carosabilul, s-a rasturnat intr-un sant, dupa care s-a izbit de un podet de beton. Salvatorii i-au gasit.

Noi incidente violente la Euro 2016! Autoritatile au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa fanii englezi agresivi la Lille (FOTO, VIDEO)

Noi incidente violente la Euro2016! Politia franceza a fost nevoita sa foloseasca gaze lacrimogene pentru a dispersa fanii englezi agresivi la Lille. in urma incidentelor, au fost arestate 36 de persoane.

FOTO+VIDEO. Povestea incredibila a eroului care a incercat s-o salveze pe tanara deputata ucisa in Marea Britanie

Deputata britanica Jo Cox a fost victima unui atac intentionat care o viza personal, au anuntat anchetatorii britanici, precizand ca autorul crimei, Tommy Mair, in varsta de 52 de ani, va fi supus unei expertize psihiatrice.

Kalimera! Delegatia Patriarhiei Romane a ajuns in Creta, unde va participa la Sfantul si Marele Sinod (FOTO, VIDEO)

Delegatia Patriarhiei Romane a ajuns in cursul zilei de astazi in Creta, unde va avea loc Sfantul si Marele Sinod. Ierarhii romanii au fost intampinati de Irineu,.

UPDATE. FOTO+VIDEO. Mircea Basescu, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare. Capatana a luat 3 ani

Mircea Basescu a fost condamnat de Curtea de Apel Constanta la patru ani de inchisoare cu executare. Fratele fostului presedinte este cercetat in dosarul privind mita de 250. 000 de euro pe care ar fi primit-o de la familia interlopului Bercea Mondialu.

FOTO + VIDEO: Violente la EURO 2016. Cel putin 36 de persoane, arestate la Lille

Ciocniri violente au avut loc, miercuri seara, intre fortele de ordine franceze si fanii englezi, dupa ce suporterii au aprins torte si artificii pe strazile din Lille. Astfel, cel putin 36 de persoane au fost arestate, iar alte 16 au avut nevoie de ingrijiri medicale.

FOTO + VIDEO: Modelul Andreea Diaconu atrage toate privirile pe strazile din New York

Un model roman face senzatie pe Wall Street, intr-o inregistrare video publicata de revista Vogue pe contul de YouTube.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )