Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO VIDEO Vrancea are un nou sef la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Colonelul Viorel Balla a iesit la pensie

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Vrancea are un nou sef la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Colonelul Viorel Balla a iesit la pensie

Ceremonia de predare-primire a Drapelului de Lupta si de instalare a noului sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Anghel Saligny a avut loc in Piata Unirii din Focsani. continuă pe Adevărul

FOTO + VIDEO. Sute de persoane s-au adunat, intr-un parc din Londra, pentru a comemora victimele atacurilor de sambata. Primarul Sadiq Khan: Le spun extremistilor bolnavi si diabolici, care comit astfe de crime oribile, ca noi vom invinge!

Sute de persoane s-au adunat in parcul Potters Field, pentru a comemora persoanele care au murit, a transmis un corespondent BBC. in ciuda ploii, londonezii au decis sa aduca un ultim omagiu persoanelor care au cazut victime celor trei atacatori, in noaptea de sambata spre duminica. Totodata, mai multe grupuri de musulmani au venit sa fie alaturi de restul londonezilor.

Lumina stelelor, BLOCATA de un dispozitiv creat de NASA (FOTO, VIDEO)

Inventie inedita a cercetatorilor de la NASA. Pentru ca lumina stelelor sa nu mai afecteze abilitatea telescoapelor de a vedea clar, cercetatorii au creat un dispozitiv care blocheaza.

FOTO VIDEO Autostrada Sebes - Turda: Lucrarile avanseaza vizibil pe loturile 3 si 4, dar stagneaza in zona a doua

Asociatia Pro Infrastructura a facut publice noi fotografii in care sunt surprinse cateva zone spectaculoase din lotul 3 al Autostrazii A10 Sebes-Turda intre Aiud si Decea). Sunt prezentate cateva cadre cu zona Gambas viaduct si pod peste Mures) si nodul Aiud. De asemenea, au fost publicate fotografii de pe lotul 2 si un video cu stadiul lucrarilor pe lotul 4.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )