Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Zeci de persoane blocate pe DN 24B, scoase din nameti dupa mai bine de cinci ore si adapostite la Vama Albita

Adevărul Adevărul,
FOTO Zeci de persoane blocate pe DN 24B, scoase din nameti dupa mai bine de cinci ore si adapostite la Vama Albita

Peste 70 de persoane fost surprinse in autoturismele blocate de troienele de zapada formate pe DN 24 B, intre Albita si localitatea Rasesti, fiind scoase din nameti dupa mai bine de cinci ore. continuă pe Adevărul

M.A.I.: Peste 1.000 de persoane au fost salvate din nameti in ultimele doua zile

Peste 1. 000 de persoane au fost salvate din zonele inzapezite in ultimele doua zile, a anuntat marti purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, in cadrul unei declaratii de presa.

M.A.I.: Peste 1.000 de persoane au fost salvate din nameti in ultimele zile

Peste 1. 000 de persoane au fost salvate din zonele inzapezite in ultimele zile, a anuntat marti purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, in cadrul unei declaratii de presa.

Zeci de persoane au ramas blocate cu masinile in nameti. Cel mai mare strat de zapada depaseste 120 de centimetri

Mai multe persoane au ramas blocate cu masinile in nameti, asta dupa ce autoritatile nu au putut interveni pe unele drumuri din tara. Marti dimineata, 17 drumuri nationale mai erau blocate din cauza zapezilor. Cel mai mare strat de zapada din Romania atingea in aceasta dimineata 124 de centimetri, la Balea Lac.

Ialomita sub asediul Codului Portocaliu. Opt persoane sunt blocate intr-un microbuz din cauza viscolului

Vremea rea face ravagii si in judetul Ialomita. inca de dimineata autoritatile incearca sa tina piept naturii dezlantuite. Pe numarul de urgenta 112 zeci de persoane au cerut ajutorul pompierilor, politistilor sau jandarmilor pentru a fi scoase din nameti. La aceasta ora din cauza viscoului, un microbuz cu opt persoane s-a impotmolit in zapada la iesire din Slobozia. Totodata 20 de drumuri nationale si judetene sunt inchise.

FOTO Blocaje la Husi: mai multe autocamioane scoase din nameti cu ajutorul utilajelor de deszapezire. Niciun tir nu poate intra in Romania pe la Albita

Circulatia se desfasoara cu dificultate si in municipiul Husi, in multe zone ale orasului utilajele de deszapezire sunt asteptate de localnicii care nu pot iesi din curti. Mai multe autocamioane au ramas blocate pe Drumului European 581, la intrarea in municipiul Husi.

Zeci de oameni, blocati de viscol in nordul Moldovei. Pompierii i-au scos din nameti

Viscolul a blocat zeci de oameni si in nordul Moldovei. Doi tineri din judetul Suceava au luat la ocazie un copil de 6 ani si pe tatal lui care mergeau pe jos prin viscol. Au vrut sa-i duca acasa, dar la plecare.

35 de persoane blocate in masini, sase localitati fara curent electric si un tren defectat pe ruta Galati-Barlad

Acesta este bilantul viscolului de astazi, potrivit unei raportari date publicitatii de ISU Galati la ora 17. Multe drumuri judetene raman blocate in continuare de sulurile de zapada.

MAI: Nu au fost inregistrate persoane decedate sau disparute din cauza vremii severe

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog, a declarat, luni, la sediul MAI, ca de la inceputul ninsorilor si a viscolului nu au fost inregistrate persoane decedate sau disparute.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )