Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zeci de persoane au ramas blocate cu masinile in nameti. Cel mai mare strat de zapada depaseste 120 de centimetri

Adevărul Adevărul,
Zeci de persoane au ramas blocate cu masinile in nameti. Cel mai mare strat de zapada depaseste 120 de centimetri

Mai multe persoane au ramas blocate cu masinile in nameti, asta dupa ce autoritatile nu au putut interveni pe unele drumuri din tara. Marti dimineata, 17 drumuri nationale mai erau blocate din cauza zapezilor. Cel mai mare strat de zapada din Romania atingea in aceasta dimineata 124 de centimetri, la Balea Lac. continuă pe Adevărul

FOTO Zeci de persoane blocate pe DN 24B, scoase din nameti dupa mai bine de cinci ore si adapostite la Vama Albita

Peste 70 de persoane fost surprinse in autoturismele blocate de troienele de zapada formate pe DN 24 B, intre Albita si localitatea Rasesti, fiind scoase din nameti dupa mai bine de cinci ore.

Vrancea: Cel putin zece autoturisme au ramas blocate in zapada, in zona localitatii Petresti

Cel putin zece autoturisme in care se afla mai multe persoane au ramas blocate in zapada, in zona localitatii Petresti din judetul Vrancea, informeaza Mediafax. in zona respectiva, stratul de omat este.

FOTO Trei TIR-uri au ramas blocate pe DJ 506, la intrare in satul Teleormanu

TIR-urile care veneau din Bulgaria si se aflau in tranzit prin Teleorman au ramas blocate azi dimineata pe DJ 506 , intre Marzanesti si satul Teleormanu.

Peste 15.000 de vehicule au ramas blocate in Alpii francezi din cauza ninsorilor puternice

Peste 15. 000 de vehicule au ramas blocate, sambata seara, in Alpii francezi, departamentul Savoie, in urma unor ninsori puternice, relateaza AFP. in departamentul Isere centru-est), zapada a provocat.

Actiunile AirAsia au consemnat cel mai mare declin din 2011, dupa disparitia avionului Airbus A320

Actiunile AirAsia au scazut luni cu 7,8%, inregistrand cel mai mare declin din ultimii trei ani, dupa ce avionul de tip Airbus A320-220, cu 162 de persoane la bord, a disparut duminica, iar cautarile aeronavei au fost reluate luni dimineata, transmite Bloomberg.

Cazul Airbus A320-220: actiunile companiei aeriene AirAsia au consemnat cel mai mare declin din 2011

Actiunile companiei aeriene AirAsia au inregistrat luni un declin de 7,8%, cel mai mare din ultimii trei ani, in urma disparitiei avionului Airbus A320-220, cu 162 de persoane la bord, relateaza Bloomberg.

Cel mai friguros oras din lume! Cum traiesc oamenii la aproape -68 de grade!

Te-ai intrebat vreodata care este cel mai friguros loc de pe Pamant? Ei bine, iata care este oraselul in care temperaturile scad pana la aproape -68 de grade Celsius! .

Cel mai piratat serial TV in 2014: Game of Thrones

Istoria se repeta, cel putin in cazul Game of Thrones, care continua si in 2014 sa fie cel mai piratat serial TV de pe site-urile de torrente la nivel global. Cu o intriga ce reuseste sa combine suficient de multe elemente realiste cu un amalgam de dragoni, zombi si alte creatii mitologice, Game of Thrones este unul dintre cele mai populare seriale TV deja de cativa ani. Partea mai putin placuta pentru realizatorii serialului si pentru cei de la HBO [].

Metroul, cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania, o realizare importanta in timpul regimului comunist

Cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania este de departe metroul din Capitala. Construit in urma cu mai bine de 3 decenii, metroul din Bucuresti a reprezentat o realizare importanta in timpul.

Statul european pentru care 2014 a fost cel mai dificil an de la Al Doilea Razboi Mondial

Ucraina a parcurs in 2014 cel mai dificil an de la Al Doilea Razboi Mondial, cu razboi cu separatistii rusi in estul tarii si o criza economica fara precedent, a afirmat marti presedintele bancii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )