Libnet.ro
UNICEF

05:01

FOTOCum a aparut Lacul Surduc, cel mai mare lac din Timis. O zona turistica superba lasata in anonimat total

Adevărul Adevărul,
FOTOCum a aparut Lacul Surduc, cel mai mare lac din Timis. O zona turistica superba lasata in anonimat total

Despre lacul Surduc toti timisenii au auzit. Putini sunt cei care nu au fost macar o data acolo. Nu multi stiu insa cum a aparut cel mai mare lac din judetul Timis. continuă pe Adevărul

Maine se deschide cel mai mare targ de mobila din Romania - BIFE-SIM

Esti asteptat, incepand de maine, in lumea fabuloasa a celui mai mare targ de mobila, echipamente si accesorii din Romania! La ora 10:00, BIFE-SIM 2014 isi deschide portile si te invita sa iei parte la o experienta.

Business report: Cel mai mare operator virtual din lume vine si la noi; Daniel Boaje, seful McDonald's Romania: Procesul de francizare este oprit si va ramane asa in urmatorii doi ani; Cat va costa noul iPhone 6 Plus si cand se vor face primele livrari

Francezii prefera sa lase Marea Britanie sa iasa din UE decat sa faca unele concesii britanicilor. 52% dintre francezi gasesc preferabil ca 'Marea Britanie sa paraseasca UE', decat ca 'alti membri sa faca. Omul de afaceri Catalin Chelu, dat in urmarire dupa ce nu s-a predat politiei. Omul de afaceri Catalin Chelu nu s-a predat Politiei pentru incarcerare, dupa ce a fost condamnat definitiv, la 6 ani de inchisoare.

Faze Tari: De 30 de ani, sta in casa cu cel mai mare crocodil din lume; Tricoul umilitor cu care prietena l-a fortat sa mearga in vacanta! Acum toata lumea rade de el; Batman chiar exista! Japonezii il vad zilnic

Design incredibil. S-a inventat bicicleta care functioneaza cu o banda de alergat. O companie olandeza a lansat pe piata un vehicul inedit. Vrei sa ai o insula a ta? Pretul incepe de la 100. 000 de euro. La 16 septembrie, o insula pustie va fi scoasa la licitatie in Irlanda. Pretul de pornire.

Descoperirea cutremuratoare din cel mai adanc si vechi lac din lume: Se va transforma intr-o MLASTINA

Lacul Baikal, cel mai adanc si mai vechi lac de pe glob, se transforma intr-o mlastina! Concluzia uluitoare apartine ecologistilor rusi care avertizeaza ca tone de deseuri sunt aruncate fara mila in cea.

Victor Ponta, prezent la deschiderea celui mai mare targ de mobila (VIDEO)

A inceput cel mai mare targ de mobila din Romania! Peste 300 de producatori, importatori si distributori de mobila din Romania si din alte 9 tari isi prezinta produsele la Romexpo. Si nu sunt putini cei.

Uitarea s-a asternut peste cea mai mare tragedie navala de pe Dunare

La 25 de ani de la poate cel mai mare accident fluvial de pe Dunare, in care au pierit peste 200 de persoane, este astazi un episod uitat, despre care se vorbeste tot mai putin. Autoritatile nu mai fac intalniri, nimeni nu mai scrie carti despre acest eveniment, nimeni nu mai toarna filme. Doar rudele mai trec pe la mormintele victimelor.

Premiera in Romania! La Media Music Awards va fi premiat cel mai infocat fan al unui artist!

Media Music Awards vine cu o noua surpriza! In premiera, in cadrul mult asteptatie gale musicale, ce va avea loc in Piata Mare din Sibiu pe data de 18 septembrie, va fi premiat cel mai infocat fan al unui artist!.

VIDEO incepe PLAI 2014- cel mai mare festival de world music din Romania

Plai 2014 cuprinde trei zile de concerte in aer liber, spectacole de teatru, dans, workshop-uri, ateliere de maiestrie, activitati culturale si proiectii de filme.

Gitenstein: M-a suparat discursul lui Viktor Orban privind sfarsitul democratiei liberale, iar UDMR este cel mai bun exemplu ca se insala. Analist american: Banii murdari din Ungaria si Bulgaria cresc influenta Rusiei

Fostul ambasador american in Romania, Mark Gitenstein, a criticat, marti, discursul premierului ungur Viktor Orban, care anunta falimentul democratiei liberale in Europa, fostul diplomat aratand ca tocmai influenta pe care UDMR o exercita in politica romaneasca este o dovada a succesului democratiei liberale. La randul sau, analistul american Wess Mitchell, presedintele think-tank-ului Center for European Policy Analysis, a atras atentia ca Rusia exercita asupra Romaniei cea mai mare amenintare de la incheierea Razboiului Rece, el avertizand asupra influentei rusesti din Ucraina, Ungaria si Bulgaria.

FOTO Bucurestiul are cea mai mare berarie din sud-estul Europei

Beraria H, cea mai mare din sud-estul Europei, urmeaza sa fie inaugurata vineri, dupa sapte luni in care muncitorii au lucrat la foc continuu. Realizarea berariei a costat in jur de trei milioane de euro si are o capacitate de 3. 000 de locuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )