Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTOGALERIE Aparitii neobisnuite pe cerul din Romania. Au fost descoperite trei specii de pasari disparute din tara noastra

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Aparitii neobisnuite pe cerul din Romania. Au fost descoperite trei specii de pasari disparute din tara noastra

In ultimele luni, Romania a avut parte de niste oaspeti mai putin obisnuiti. Este vorba despre cateva specii foarte rare de pasaricare au disparut de multi ani din tara noastra - vulturul sur, vulturul hoitar, ielcovanul si acvila de camp. Zburatoarele au fost descoperite si fotografiate de specialistii de la Societatea Ornitologica Romana SOR. Da click pe FOTOGALERIE pentru a vedea cum arata zburatoarele. continuă pe Hotnews

Cel mai nou sport din Romania ia amploare. Afla ce se va intampla sambata si duminica!.

Clubul de hochei Ice Magic Buzau organizeaza, la Buzau, in perioada 15-16 iunie, competitia de hochei pe role Crosa Magica, pentru grupele de copii sub 10 ani. Aceasta nu este prima competitie de acest gen din Romania. In 2012, la Buzau a fost organizat un turneu local de hochei pe role. In acest an, de 1 iunie, patru echipe de juniori de hochei pe gheata au participat la Cupa Copilului la Hochei pe Role, castigata de catre juniorii echipei Steaua Rangers. Dupa succesul din 1 iunie de la .

Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania cere Guvernului masuri pentru descurajarea fumatului

Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania FABCR) solicita Guvernului sa adopte masuri pentru descurajarea fumatului, in conformitate cu noua directiva europeana privind produsele din tutun, si.

Lectii gratuite de antreprenoriat, in mai multe orase din Romania. Cum te poti inscrie.

Pasionatii de antreprenoriat din toata tara vor avea sansa sa participe, in perioada 20 iunie-4 iulie, la o serie de lectii gratuite despre afaceri, organizate de asociatia Akcees. Workshop-urile despre antreprenoriat se vor desfasura in opt orase din Romania, iar prima localitate in care cursurile vor avea loc este Bucuresti. Prima sesiune din cadrul cursurilor Caravana Start Me Up va avea loc in 20 iunie la TechHub Bucharest, iar urmatoarele orase pe lista sunt Timisoara, Cluj, Sibiu, .

Fiecare elev si profesor din Romania vor avea cate un calculator din 2015. ...

Fiecare elev si fiecare profesor din Romania vor detine, din 2015, cate un calculator, prin intermediul unui program initiat de Ministerul Educatiei si Ministerul pentru Societatea Informationala, in colaborare cu Intel Corporation. In plus, in cadrul programului, profesorii romani vor invata cum sa integreze tehnologia in lectii. Intel Corporation a semnat vineri cu Guvernul Romaniei un protocol de colaborare, prin care se creeaza cadrul pentru dezvoltarea unui program de invatamant 1:1 un .

Noble Securities il aduce pe polonezul Omar Arnaout la conducerea sucursalei din Romania

Omar Arnaout, director al departamentului sucursalelor Noble Securities din strainate, a devenit directorul general al filialei din Romania a casei de brokeraj Noble Securities.

FOTOGALERIE Cel mai mare parc fotovoltaic din Romania, inaugurat in judetul Giurgiu

Metodele alternative pentru producerea de energie electrica incep sa prinda si in Romania. Cel mai mare parc fotovoltaic din tara a fost inaugurat oficial vineri, 14 iunie, in satul Uiesti comuna Bucsani) din judetul Giurgiu.

Numarul pensionarilor din Romania, in scadere fata de 2012.

Numarul mediu de pensionari in primul trimestru din acest an a fost de 5,433 de milioane, in scadere cu 22. 000 fata de ultimul trimestru din 2012, iar pensia medie a fost 795 de lei, mai mare cu 1,1% fata de trimestrul patru al anului trecut, potrivit Institutului National de Statistica INS), scrie Mediafax. In primul trimestru din acest an, comparativ cu perioada similara din 2012, numarul mediu de pensionari a scazut cu 98. 000, iar pensia medie lunara a fost mai mare cu 3,8 la suta, .

Premiera: Transportul in comun, GRATUIT intr-un oras din ROMANIA.

Consilierii locali din Lugoj, judetul Timis, au votat, in sedinta de joi, introducerea transportului public in comun gratuit in municipiu, incepand din 1 iulie, decizia fiind o premiera in Romania, a afirmat primarul Francisc Boldea, citat de Mediafax. Primarul municipiului Lugoj, Francisc Boldea, a anuntat ca in sedinta de joi a Consiliului Local a fost votat, in unanimitate, un proiect de hotarare privind subventionarea cu suta la suta a transportului in comun de catre municipalitate, astfel .

Investitori austrieci, interesati de proiectele din Romania.

Ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova, s-a intalnit cu un grup de investitori austrieci interesati de proiectele ce vor fi dezvoltate in regim de parteneriat public - privat in Romania. Delegatia austriaca a fost formata din reprezentanti ai unui grup specializat in servicii financiare care activeaza la nivel mondial si ai unei companii interesate de dezvoltarea de proiecte de parteneriat public - privat in domeniul sanatatii. Dan Sova a prezentat .

Caz incredibil intr-un SPITAL din Romania. O infirmiera a venit la munca BEATA moarta. Era la un pas sa intre in coma alcoolica

O infirmiera de la sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean din Targu Jiu s-a dus la serviciu beata. Fiul unei paciente a observat ca femeia abia se tinea pe picioare si a anuntat medicul de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )