Libnet.ro
UNICEF

17:46

VIDEO Buzaul are unul dintre cele mai moderne skatepark-uri din Romania. Adolescentii au participat la proiectare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Buzaul are unul dintre cele mai moderne skatepark-uri din Romania. Adolescentii au participat la proiectare

Autoritatile municipiului Buzau au construit pentru tinerii amatori de sporturi extreme un skatepark profesionist, realizat la standarde moderne. Investitia, realizata in Parcul Tineretului din oras, a costat bugetul public aproximativ 400. 000 lei. continuă pe Adevărul

FOTOGALERIE Cum arata una dintre cele mai moderne fabrici de componente auto din tara

Nu departe de fosta fabrica Nokia, la 15 km de Cluj, Bosch produce componente electronice pentru automobile, intr-una dinre cele mai moderne fabrici auto din tara. Locul este curat precum o fabrica din Japonia si componentele finite produse aici sunt folosite la multe tipuri de sisteme, de la ABS pana la parcarea automata. Componentele ajung la producatori auto cunoscuti din vestul Europei, dar si in Iran si Rusia. In articol puteti vedea cum arata fabrica de la Jucu si puteti citi despre cum sunt testate in laborator diversele componente si despre ce este Industrie 4.

A murit unul dintre cei mai indragiti actori (VIDEO)

Doliu in lumea cinematografica! Unul dintre cei mai indragiti actori a murit marti, la varsta de 67 de ani. Diagnosticat la inceputul acestui an cu dementa, David Cassidy era internat.

Vlad Voiculescu: Tudose l-a numit in fruntea CNAS pe unul dintre cei mai longevivi lobby-isti ai industriei farma

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, atrage atentia ca premierul Mihai Tudose l-a numit in fruntea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate pe unul dintre cei mai longevivi lobby-isti ai industriei, Laurentiu Mihai.

FOTO Cum va arata una dintre cele mai moderne pietonale din Romania, dupa modernizare

Proiectul de transformare a strazii Aurel Lazar in pietonala prinde contur, insa specialisti inca lucreaza la forma finala. Oradenii pot veni si ei cu idei, urmand ca pana in primavara lui 2018 sa se incerce accesarea de fonduri europene, dar si stabilirea constructorului.

Cele mai moderne statii seismice din Romania

Datele furnizate de cele 11 instrumente moderne vor contribui la elucidarea fenomenului roiurilor de cutremure care au loc la Galati, dar vor fi transmise si in sistemul operational de alerta la cutremure.

Unul dintre cei mai apreciati ingerasi Victorias Secret a anuntat ca se retrage: cele mai sexy aparitii ale modelului FOTO

Supermodelul brazilian Alessandra Ambrosio 36 de ani), una dintre cele mai apreciate figuri din industrie, a anuntat oficial ca show-ul Victorias Secret din Shanghai China) este ultimul din cariera ei.

Radare in cascada pe DN21, unul dintre cele mai periculoase drumuri din Baragan

Cinci permise de conducere au fost retinute si 33 de sanctiuni au fost aplicate, in urma unei actiuni nationale de 3 zile desfasurata pentru cresterea sigurantei rutiere, pe Dn 21, un drum periculos care leaga cele 2 judete, und esoferi apasa la maximum pedala de acceleratie.

Povestea uneia dintre cele mai influente creatoare de moda din Romania. Cum a ajuns s-o imbrace pe Carmen Iohannis

Aradeanca Eli Laslean este una dintre cele mai influente si mai respectate creatoare de moda din Romania. Pe lista nenumaratelor vedete pe care le-a imbracat sau inca le mai imbraca se numara inclusiv sotia presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

Una dintre cele mai mari companii din lume si-a mutat productia din China in Romania: Putem face lucruri de top aici

Bitdefender, compania romaneasca de tehnologie cu cea mai puternica expansiune internationala, a transferat din China la o fabrica din Satu Mare productia celei de-a doua generatii a Bitdefender.

Revitalizare urbana in unul dintre cele mai mari campusuri studentesti din tara. Ce presupune proiectul

Fundatia Comunitara Iasi in parteneriat cu Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi TUIASI) inaugureaza in Campusul studentesc Tudor Vladimirescu o zona verde de recreere creata de pentru studenti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )