Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTOGALERIE Dan Petrescu, eroul serii pe Stamford Bridge - A fost aplaudat la scena deschisa de intreg stadionul

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Dan Petrescu, eroul serii pe Stamford Bridge - A fost aplaudat la scena deschisa de intreg stadionul

Dan Petrescu a fost marea surpriza a organizatorilor pentru publicul de pe Stamford Bridge, prezent la partida Chelsea vs Steaua Champions League). Super Dan, asa cum este alintat de sustinatorii albastrilor, a fost aplaudat la scena deschisa de patimasii microbisti britanici. continuă pe Hotnews

Dan Petrescu, scarbit de ce a patit in Ghencea: Bursucul a explicat de ce ii va saluta pe suporterii englezi la pauza meciului Chelsea Steaua

Fostul international a fost format de Steaua, insa se simte mult mai confortabil pe Stamford Bridge, motiv pentru care va avea parte de un moment special, miercuri seara, dupa prima repriza a confruntarii Chelsea Steaua ora 21. 45, Digi Sport 1, Dolce Sport 1).

Chiriches si-a vizitat fostii colegi pe Stamford Bridge

Vlad Chiriches nu a scapat prilejul de a se reintalni cu fostii colegi de la Steaua, marti seara, cand acestia au sustinut antrenamentul oficial pe arena londoneza Stamford Bridge.

Dan Petrescu, inca o victorie: Dinamo Moscova a trecut de Amkar Perm cu 2-0

Dan Petrescu a terminat invingator in ultimul meci din anul 2014 al primei ligi de fotbal din Rusia. Dinamo Moscova, echipa antrenata de roman, a trecut cu 2-0 de Amkar Perm, gratie unei duble reusite de Kevin Kuranyi, ultimul gol din penalty.

Dan Petrescu incheie anul cu victorie si urca pe locul patru

Dinamo Moscova, echipa antrenorului roman Dan Petrescu, a invins, duminica, intr-un meci transmis live text de onlinesport. ro, pe Amkar Perm, cu 2-0 0-0), in ultima partida a anului in prima liga a Rusiei.

Liga Campionilor: Steaua, invinsa de Chelsea pe Stamford Bridge, scor 1-0

Steaua Bucuresti a fost infranta, miercuri seara, in deplasare, de Chelsea Londra, scor 1-0, in grupa E a Ligii Campionilor. Singurul gol al partidei a fost inscris de Demba Ba, in minutul 10. Partida jucata.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )