Libnet.ro
UNICEF

17:30

FOTOGALERIE Noul Lexus RX, premiera mondiala la New York

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Noul Lexus RX, premiera mondiala la New York

Lexus, marca premium a Toyota, prezinta a patra generatie a SUV-ului RX la Salonul Auto de la New York 3-12 aprilie), ocazie cu care putem vedea un Lexus RX mai spatios si mai sportiv, dupa cum spune producatorul auto japonez. Lexus RX este cel mai bine vandut model din istoria de 26 de ani a Lexus. continuă pe Hotnews

VIDEO/FOTOGALERIE Noul Porsche Boxster Spyder, dedicatie pentru puristi

Porsche prezinta la Salonul Auto de la New York 3-12 aprilie) noul Boxster Spyder cel mai accesibil model al Porsche dopat cu tehnologii de la fratele mai mare si mai celebru, 911. Masina vine cu acoperis textil pliabil manual si transmisie manuala, pastrand nealterat spiritul decapotabilelor de altadata.

FOTOGALERIE Range Rover SVAutobiography, cel mai luxos Range Rover, debuteaza la New York si costa peste 200.000 Euro

Cel mai luxos si mai puternic Range Rover construit vreodata, modelul Range Rover SVAutobiography, vine cu vopsea in doua tonuri si cel mai puternic motor pus vreodata pe un model al marcii. Masina este construita de Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations si isi face debutul mondial la Salonul Auto de la New York 3-12 aprilie).

Noul Jaguar XF debuteaza in cadrul Salonului Auto de la New York

Cel mai recent model din gama Jaguar, Noul XF, si-a facut debutul in cadrul Salonului Auto de la New York.

VIDEO/FOTOGALERIE Noul Ford Galaxy, prezentat de iluzionistul Darcy Oake

A patra generatie Ford Galaxy a fost prezentata online, cu un design mai modern, faruri cu LED, motor diesel biturbo si posibilitatea de a rabata si ridica electric scaunele de pe al treilea rand o premiera in acest segment al monovolumelor. Pentru a marca prezentarea in premiera a noului Ford Galay, producatorul auto american a apelat la iluzionistul Darcy Oake.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )