Libnet.ro
UNICEF

14:30

FOTOGALERIE Salonul Auto de la New York in imagini

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Salonul Auto de la New York in imagini

Cu mai putine noutati importante decat la cele mai celebre saloanele auto din lume Geneva, Frankfurt si Paris Salonul Auto de la New York 18-27 aprilie) aduce insa cateva noutati importante. Este vorba despre debutul in premiera al unor concepte si modele precum Land Rover Discovery Vision Concept, BMW M4 Convertible, Corvette Z06, Infiniti Q70, MINI Countryman Facelift si Nissan Murano. Acestea, precum si alte noutati mai putin importante, in galeria foto de mai jos. continuă pe Hotnews

VIDEO Noul Nissan Murano, prezentat online inaintea Salonului Auto de la New York

Cea de-a treia generatie a SUV-ului japonez va debuta in cadrul Salonului Auto de pe Taram American si va intra in reprezentante spre sfarsitul anului in curs.

Politia din New York inchide o unitate care ii monitoriza pe musulmani

Politia din New York a anuntat, marti seara, inchiderea unei unitati care se ocupa de mai multi ani cu monitorizarea musulmanilor, vizata de critici vehemente, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Noile voci ale cinema-ului american independent la ShortsUP via New York

Pe 26 si 27 aprilie, editia de primavara ShortsUP propune o calatorie cinematografica in inima orasului supranumit centrul universului. Diversitatea culturala si povestile culese din viata de zi cu zi a New Yorkului unesc filmele din selectia ShortsUP via New York. in fiecare dintre cele doua seri va rula acelasi program de scurtmetraje.

FOTO Silvia Floarea Toth, romanca ce duce costumul national tocmai la New York

Are 32 de ani, se numeste Silvia Floarea Toth si isi arata cu mandrie zestrea oriunde are ocazia. De Ziua Iei, bistriteanca va duce intr-o expozitie costumul popular tocmai la New York. De asemenea, costumul popular din Mocod va fi admirat si de italieni, pregatindu-se si o expozitie la Roma.

Serviciul memorial al Ninei Cassian, marti, la New York. Cenusa poetei va fi trimisa in Romania

Serviciul memorial al poetei Nina Cassian va avea loc marti, 22 aprilie, la ora 16. 00 ora locala, n. r. ), la Riverside Memorial Chapel din New York, cenusa sa urmand sa fie trimisa in tara, au declarat,.

Nina Cassian, poeta nascuta pe meleaguri dunareane acum aproape noua decenii, a incetat din viata la New York

Nina Cassian a avut o viata tumultoasa, marcata de cenzura comunista, dar si de o creatie ce s-a manifestat in mai multe domenii - poezie, proza, eseu si traduceri-, atat in Romania, cat si in SUA.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )