Libnet.ro
UNICEF

22:01

FOTOGALERIE10 motive pentru care trebuie sa mergi in Israel

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE10 motive pentru care trebuie sa mergi in Israel

Anul acesta am fost a patra oara in Israel, pentru doar patru zile. Desigur, prea putin pentru o tara a carui densitate de obiective turistice te poate face sa o parcurgi la pas, doar ca in patru zile s-au comprimat experiente pe care in alte locuri le poti avea in doua saptamani. De la plaja la pelerinaj si de la cluburi futuriste la bazaruri antice, le-am vazut pe toate. De aceea, am intocmit o lista limitata la 10 lucruri pentru care, chiar si intr-un city break, le poti bifa in Israel. continuă pe Hotnews

Motivul pentru care acest bebelus este spalat in chiuveta! Ai zice ca cineva isi bate joc de el. Adevarul este de fapt altul Cat de trist!

Imagini de-a dreptul emotionante au devenit virale pe internet. Totul s-a intamplat in orasul american Princeton. Politistii au oprit masina unui barbat care conducea haotic. Omul era beat, motiv pentru care a fost.

Carmen Harra, previziuni despre cel mai negru an, 2018: Va fi un an in care trebuie sa fim atenti la tot ce se intampla

Carmen Harra, previziuni despre cel mai negru an al umanitatii: 2018! Celebra prezicatoare spune c n anul care vine ne asteapta momente extrem de dificile si asta din cauza alegerilor deloc bune pe care le-am.

Motivul impresionant pentru care un oras intreg sarbatoreste Craciunul mai devreme anul acesta

Bradul a fost impodobit intr-un mic orasel din Kansas, SUA, iar toti locuitorii sunt pregatiti sa sarbatoreasca Craciunul mai devreme anul acesta. Dar in spatele acestei initiative cu aer.

Motivul pentru care nu trebuie sa comanzi niciodata limonada la restaurant

Un studiu amplu arata ca lamaia din limonada poate fi o sursa de contaminare cu bacterii periculoase. Cercetatorii au colectat felii de lamaie de la 21 de restaurante diferite, din mai multe.

Angajatele acestei companii se palmuiesc una pe cealalta. Motivul socant pentru care se intampla asta

Femeile, care lucreaza la o companie de frumusete din China, sunt obligate sa ingenuncheze si sa se palmuiasca una pe cealalta, pana cand sefii lor le spun sa se opreasca. Acest bizar rit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )