Libnet.ro
UNICEF

20:30

Fotografia care a starnit o adevarata dezbatere intr-un oras din Marea Britanie. Ce a pozat o pensionara

Antena3 Antena3,
Fotografia care a starnit o adevarata dezbatere intr-un oras din Marea Britanie. Ce a pozat o pensionara

Povestea unei pensionare din Marea Britanie a ajuns subiect de stire in tabloidele din Marea Britanie. Asta dupa ce, in timpul unei drumetii printr-o padure din Birmingham, a facut o fotografie care ridica multe. continuă pe Antena3

Un mister vechi de mai bine de un secol a fost elucidat. Care era adevarata identitate a lui Jack Spintecatorul

Bruce Robinson, autorul cartii Withnail and I Withnail si eu-n. r. ), dupa aproape doua decenii de documentare sustine ca a dezlegat misterul lui Jack Spintecatorul, anunta Daily Mail. Adevarata.

Patru refugiati, dintre care doi sirieni, prinsi intr-un tren care circula pe ruta Bucuresti-Timisoara

Patru cetateni straini, dintre care doi sirieni, au fost prinsi luni intr-un tren care circula pe ruta Bucuresti-Timisoara, anunta Digi 24. Doi dintre cei patru aveau asupra lor acte de identitate, fiind cetateni sirieni, un al treilea avea copie dupa pasaport, iar cel de-al patrulea nu avea niciun document asupra sa. Cei patru au spus ca isi cumparasera bilete din Bucuresti pentru Timisoara si ca intentionau sa ajunga in Suedia. Cazul a fost preluat de Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Mehedinti, care urmeaza sa stabileasca cum au ajuns cei patru in Romania si daca au fost calauziti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )