Libnet.ro
UNICEF

08:30

Francois Hollande da asigurari ca va redresa economia Frantei in 2 ani

B1 B1,
Francois Hollande da asigurari ca va redresa economia Frantei in 2 ani

Presedintele Frantei, Francois Hollande, declarat in cadrul unui interviu televizat ca in doi ani de zile va redresa economia tarii si va inversa curba somajului, informeaza Global Post. Seful statului a. continuă pe B1

Francois Hollande trimite doi ministri in Romania sa rezolve problema romilor

Presedintele Frantei, Francois Hollande a anuntat ieri ca va trimite in tara noastra doi ministri care sa discute problema romilor, transmite presa internationala.

Sase francezi din zece sunt nemultumiti de Francois Hollande. ...

Presedintele francez Francois Hollande, in scadere in sondaje in Franta, a respins duminica criticile privind lipsa sa de actiune, anuntand o viitoare agenda de redresare in doi ani si promitand sa inverseze curba somajului intr-un an, potrivit Mediafax. Citeste si: Hollande: Doi ministrii francezi trimisi in Romania pentru A ABORDA PROBLEMA ROMILOR LA SURSA Nu voi face in patru luni ceea ce precedecesorii mei nu au facut in cinci sau zece ani!, a declarat el in cadrul unui .

VIDEO Peste 50% din francezi sunt nemultumiti de Francois Hollande. Presedintele respinge criticile privind lipsa lui de actiune si promite sa reduca somajul in decurs de un an

Presedintele francez Francois Hollande a iesit duminica seara in fata francezilor pentru a raspunde criticile privind lipsa sa de actiune, in contextul scaderii drastice in sondaje. Presedintele Republicii a anuntat, cu aceasta ocazie o viitoare agenda de redresare in doi ani promitand sa inverseze curba somajului intr-un an, relateaza Mediafax.

Francois Hollande introduce o agenda de redresare in Franta: Guvernul va inversa curba somajului intr-un an

Presedintele francez Francois Hollande, aflat in scadere in sondajele din Franta, a anuntat duminica o agenda de redresare intinsa pe parcursul a doi ani si a promis sa inverseze curba somajului.

Francois Hollande respinge criticile privind lipsa lui de actiune si vrea sa reduca somajul

Presedintele francez Francois Hollande, in scadere in sondaje in Franta, a respins duminica criticile privind lipsa sa de actiune, anuntand o viitoare agenda de redresare in doi ani si promitand sa inverseze curba somajului intr-un an.

Franta va trimite doi ministri in Romania pentru a aborda problema romilor la sursa. Francois Hollande: Nu putem accepta ca aceste populatii sa fie alungate din tara lor

Presedintele francez Francois Hollande a anuntat duminica, intr-un interviu acordat postului de televiziune privat TF1, ca ministrul francez de Interne, Manuel Valls, si ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Bernard Cazeneuve, vor veni miercuri in Romania pentru a discuta situatia romilor si a aborda problema la sursa, informeaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )