Libnet.ro
UNICEF

17:15

Francois Hollande: Cadavrele victimelor zborului Air Algerie parbusit in Mali vor fi aduse in Franta

B1 B1,
Francois Hollande: Cadavrele victimelor zborului Air Algerie parbusit in Mali vor fi aduse in Franta

Presedintele francez Francois Hollande a promis sambata ca toate cadavrele victimelor zborului Air Algerie care s-a prabusit in nordul Mali vor fi aduse in Franta si ca familiile victimelor franceze vor fi. continuă pe B1

Prabusirea zborului Air Algerie cu 116 persoane la bord, printre care si un roman: Epava dezintegrata a avionului a fost localizata in nordul Mali

Epava dezintegrata a avionului Air Algerie, disparut joi de pe radare, cu 116 persoane la bord, printre care si un roman, a fost gasita in nordul Mali iar un detasament militar francez a fost trimis la locul prabusirii pentru a securiza zona, a anuntat in noaptea de joi spre vineri presedintia franceza, citata de AFP.

Oficial francez : Putin probabil, chiar exclus, sa gasim supravietuitori ai zborului Air Algerie

Aeronava transporta 50 de francezi intre care o familie de sapte persoane, 24 de cetateni din Burkina Faso, opt libanezi, sase algerieni, sase spanioli membri ai echipajului), cinci canadieni, patru germani si doi luxemburghezi.

Avionul Air Algerie prabusit in Mali: Ministerul algerian de externe nu poate confirma prezenta unui cetatean roman la bordul aeronavei

Ministerul algerian al Afacerilor externe nu poate confirma prezenta unui cetatean roman la bordul zborului Air Algerie care s-a prabusit joi in nordul statului Mali, existand informatii contradictorii legate de numarul pasagerilor si cetatenia acestora.

Prabusirea avionului Air Algerie: Toate cadavrele victimelor vor fi aduse in Franta, promite Hollande. Drapelele vor fi coborate in berna timp de trei zile, in semn de doliu

Drapelele vor fi coborate in berna incepand de luni, timp de trei zile, la toate cladirile publice din Franta, in semn de doliu dupa prabusirea avionului Air Algerie in Mali, a anuntat sambata presedintia franceza, potrivit Mediafax. De altfel, presedintele francez Francois Hollande a promis ca toate cadavrele victimelor vor fi aduse in Franta si ca familiile victimelor franceze vor fi insotite la fata locului in cazul in care vor dori acest lucru.

Francois Hollande: Toti pasagerii de la bordul avionului Air Algerie au murit

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a anuntat vineri ca toti pasagerii de la bordul avionului Air Algerie prabusit in Mali au murit, mentionand ca una dintre cutiile negre a fost gasita, relateaza AFP.

Un roman, pe lista pasagerilor de la bordul avionului Air Algerie disparut in Mali

Un cetatean roman figureaza pe lista pasagerilor de la bordul zborului AH 5017 operat de compania Air Algerie, care a d isparut joi in spatiul aerian al statului Mali , sustin surse citate de Reuters.

Francois Hollande, despre accidentul aviatic din Mali: Din pacate nu exista niciun supravietuitor

Presedintele francez Francois Hollande a anuntat, vineri, ca nu exista niciun supravietuitor in epava avionului operat de Air Alegerie, care s-a prabusit, joi, in nordul Mali, relateaza AFP. Nu exista, d.

Un roman se afla printre pasagerii avionului companiei Air Algerie prabusit in Sahara

Un roman se numara printre cei 110 pasageri ai avionului companiei Air Algerie, care s-a prabu and sit noaptea trecuta in nordul statului Mali, potrivit afirmatiilor presedintelui acestei tari, in timp ce efectua un zbor intre Ouagadougou Burkina Fasso) and si Alger, anun and ta agen and tia Reuters citandu-l pe reprezentantul companiei Air Algerie in Bourkina Fasso.

Trei zile de doliu in Franta, in urma prabusirii avionului Air Algerie in Mali

Drapelele vor fi coborate in berna incepand de luni, timp de trei zile, la toate cladirile publice din Franta, in semn de doliu dupa prabusirea avionului Air Algerie in Mali, a anuntat presedintia.

VIDEO Prabusirea avionului Air Algerie in Mali: A fost gasita a doua cutie neagra

Expertii misiunii ONU in Mali MINUSMA) trimisi in zona unde s-a prabusit avionul Air Algerie au gasit a doua cutie neagra a aparatului, a anuntat purtatorul de cuvant al Minusma, potrivit AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )