Libnet.ro
UNICEF

01:06

Francois Hollande: Exista riscul unor atentate la Euro 2016, dar nu trebuie sa ne lasam impresionati

Hotnews Hotnews,
 Francois Hollande: Exista riscul unor atentate la Euro 2016, dar nu trebuie sa ne lasam impresionati

Riscul unor atentate in timpul Campionatului European de fotbal exista, dar niciodata nu trebuie sa ne lasam impresionati, a declarat presedintele Francois Hollande duminica, cu cinci zile inaintea inceperii competitiei, el criticandu-i totodata pe acei angajati ai companiilor de transport franceze care fac greva tocmai in aceasta perioada, potrivit Agerpres, care citeaza AFP. continuă pe Hotnews

Francois Hollande: Exista riscul unor atentate la Euro 2016, dar nu trebuie sa ne lasam impresionati

Riscul unor atentate in timpul Campionatului European de fotbal exista, dar niciodata nu trebuie sa ne lasam impresionati, a declarat presedintele Francois Hollande duminica, cu cinci zile inaintea inceperii competitiei, el criticandu-i totodata pe acei angajati ai companiilor de transport franceze care fac greva tocmai in aceasta perioada, potrivit Agerpres, care citeaza AFP.

Francois Hollande: Exista riscul unor atentate la Euro 2016

Riscul unor atentate in timpul Campionatului European de fotbal 'exista', dar 'niciodata nu trebuie sa ne lasam impresionati', a declarat presedintele Francois Hollande duminica, cu cinci zi.

Hollande: Exista riscul unor ATENTATE la Euro 2016

Riscul unor atentate in timpul Campionatului European de fotbal exista, dar niciodata nu trebuie sa ne lasam impresionati, a declarat duminica presedintele Francois Hollande.

Un cetatean francez, arestat in Ucraina - Planuia 15 atentate la Euro 2016

Un cetatean francez a fost arestat in Ucraina, asupra acestuia fiind descoperite, printre altele, 125 de kilograme de TNT, informeaza Sky News. Tinta era Campionatul European de fotbal, acolo unde acesta pregatea nu mai putin de 15 atacuri teroriste.

Dacian Ciolos face o vizita la Paris unde se va intalni cu premierul Manuel Valls si cu presedintele Francois Hollande

Dacian Ciolos va vizita Franta in zilele de joi si vineri unde are programate intalniri cu presedintele Frantei Francois Hollande si cu premierul Manuel Valls, cu ultimul dintre ei urmand sa semneze foia actualizata de parcurs a Parteneriatului strategic franco-roman.

Alerta terorista la Euro 2016. Un francez care planuia 15 atentate, arestat in Ucraina (VIDEO)

Un francez care planuia 15 atentate in timpul Euro 2016 a fost arestat in Ucraina, potrivit serviciilor secrete ucrainiene, arata reuters. com. Barbatul intrase pe fir cu grupari armate ilegale.

Un francez arestat in Ucraina pregatea 15 atentate in Franta in timpul Euro 2016

Un francez arestat in Ucraina pregatea 15 atentate in Franta in timpul Campionatului European de Fotbal Euro 2016, au anuntat astazi serviciile secrete ucrainene, transmite France Presse.

Francez arestat in Ucraina, suspectat de pregatirea a 15 atentate in timpul Campionatului European de Fotbal Euro 2016

Serviciile secrete din Ucraina au transmis ca un cetatean francez, arestat in aceasta tara, pregatea nu mai putin de 15 atentate in Franta in timpul Campionatului European de Fotbal Euro 2016.

Cum a ajuns Islanda, cea mai mica tara, la EURO 2016

Islanda este cea mai mica tara ca numar de locuitori de la EURO 2016. Iata cum a reusit sa se califice aceasta insulita, in premiera, la turneul final al unui Campionat European de fotbal. EURO 2016:Grupa Romaniei + toate grupele|Lot Romania|Toate loturile|Program pe zile .

Franta a gasit peste 80 de persoane cu probleme de SECURITATE, implicate in asigurarea pazei la EURO 2016

Directia generala de securitate interna DGSI) din Franta a depistat 82 de persoane susceptibile sa aduca atingere sigurantei statului printre angajatii societatilor private implicate in asigurarea securitatii la Euro 2016.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )