Libnet.ro
UNICEF

14:45

Francul elvetian - la cel mai redus curs din ultimul an, fata de dolar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Francul elvetian - la cel mai redus curs din ultimul an, fata de dolar

Francul elvetian a scazut ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus curs din ultimul an, raportat la dolar, depreciindu-se totodata si fata de euro, dupa ce Wall Street Journal a informat ca dobanzile negative raman o optiune pentru Banca Nationala a Elvetiei SNB). continuă pe Ziarul Bursa

FAO: Preturile produselor alimentare din august, la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani

Indicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial, elaborat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), a coborat in luna august 2014 la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, in conditiile in care vremea buna a condus la o supraoferta de cereale, iar importurile de lactate au incetinit, transmite Reuters.

Faze Tari: De 30 de ani, sta in casa cu cel mai mare crocodil din lume; Tricoul umilitor cu care prietena l-a fortat sa mearga in vacanta! Acum toata lumea rade de el; Batman chiar exista! Japonezii il vad zilnic

Design incredibil. S-a inventat bicicleta care functioneaza cu o banda de alergat. O companie olandeza a lansat pe piata un vehicul inedit. Vrei sa ai o insula a ta? Pretul incepe de la 100. 000 de euro. La 16 septembrie, o insula pustie va fi scoasa la licitatie in Irlanda. Pretul de pornire.

Caru' cu Vedete: Oana Zavoranu nu are mila. Da de pamant cu Mircea Badea: 'Mirciulica, puta mica; Amantele lui Adrian Cristea, dezvaluiri picante: Ii place sa fie batut in timpul sexului; Ei formeaza cel mai nou cuplu din showbiz in Romania

Transformarea incredibila a lui Teo Trandafir! Vezi cum arata vedeta acum, la aproape un an de cand si-a micsorat stomacul. Cati bani ia Andreea Antonescu ca sa-si arate sanii pe scena. Trupa Andre e istorie. Andreea Balan a reusit sa se mentina in topurile muzicale, in timp.

Casa Fagure, cel mai frumos bloc din Bucuresti

In cartierul Militari se afla cel mai colorat bloc din Bucuresti, dar nu si cel mai frumos. Un ansamblu de locuinte din zona Eminescu-Polona-Tunari a fost desemnat cea mai frumoasa cladire de locuit din Bucuresti la editia de anul acesta a Anualei de Arhitectura.

FOTOCum a aparut Lacul Surduc, cel mai mare lac din Timis. O zona turistica superba lasata in anonimat total

Despre lacul Surduc toti timisenii au auzit. Putini sunt cei care nu au fost macar o data acolo. Nu multi stiu insa cum a aparut cel mai mare lac din judetul Timis.

Dan Sova: Cel mai important este sa nu avem un al treilea mandat pentru regimul Basescu, cu Udrea, Macovei sau Iohannis presedinte

Purtatorul de cuvant al PSDDan Sova afirma ca cel mai important lucru este sa nu existe un al treilea mandat pentru regimul Basescu. Cel mai important este sa nu avem un al treilea mandat pentru .

Nascut, crescut si evadat din cel mai de temut lagar din Coreea de Nord

Shin Dong-hyuk, singurul nord-coreean care s-a nascut, a crescut si a evadat din cel mai de temut lagar din Coreea de Nord, a povestit, joi, la un colegiu din Buzau, despre ororile traite in cei 24 de ani petrecuti in lagar. Tanarul, aflat pentru prima data in Romania, a spus ca a evadat macinat de foame, din dorinta de a avea burta plina, noteaza Mediafax.

Cel mai scump joc video produce primul miliard de dolari in cateva zile. Destiny a depasit si filmul Avatar

Compania Activision are un nou succes in gradina proprie. Se numeste Destiny si este cel mai scump titlu de entertainment, depasind in cost de productie si filmul Avatar. A costat peste 500 de milioane de dolari si se asteapta sa aduca peste un miliard de dolari profit in cateva zile.

Corina Cretu a primit cel mai supervizat portofoliu

Candidatul desemnat de Guvernul Ponta pentru pozitia de comisar european din partea Romaniei va ocupa mult-ravnitul portofoliu al Politicilor Regionale, in administrarea caruia se afla o treime din bugetul pentru exercitiul bugetar 2014-2020. Pretul pentru aceasta desemnare va fi ca domeniul doamnei Cretu va fi cel mai supervizat intr-o Comisie care va include, in premiera, sapte super-comisari.

VIDEO Infidelitatea femeilor, printre motivele cel mai des invocate in divorturile dintre romani. Explicatia psihologilor

S-au inmultit divorturile, iar statisticile oficiale arata ca motivele invocate cel mai frecvent sunt violenta domestica si infidelitatea nevestelor. Pe de alta parte insa, psihologii explica faptul ca aceste cifre arata ca femeile sunt sincere si atunci cand inseala. Prefera sa divorteze decat sa duca o viata dubla, pe cand barbatii continua ambele relatii, chiar daca isi mint partenerele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )