Libnet.ro
UNICEF

22:16

FAO: Preturile produselor alimentare din august, la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FAO: Preturile produselor alimentare din august, la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani

Indicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial, elaborat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), a coborat in luna august 2014 la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, in conditiile in care vremea buna a condus la o supraoferta de cereale, iar importurile de lactate au incetinit, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Sova: Cel mai important este sa nu avem un al treilea mandat pentru regimul Basescu, cu Udrea, Macovei sau Iohannis presedinte

Purtatorul de cuvant al PSDDan Sova afirma ca cel mai important lucru este sa nu existe un al treilea mandat pentru regimul Basescu. Cel mai important este sa nu avem un al treilea mandat pentru .

Nascut, crescut si evadat din cel mai de temut lagar din Coreea de Nord

Shin Dong-hyuk, singurul nord-coreean care s-a nascut, a crescut si a evadat din cel mai de temut lagar din Coreea de Nord, a povestit, joi, la un colegiu din Buzau, despre ororile traite in cei 24 de ani petrecuti in lagar. Tanarul, aflat pentru prima data in Romania, a spus ca a evadat macinat de foame, din dorinta de a avea burta plina, noteaza Mediafax.

Cel mai scump joc video produce primul miliard de dolari in cateva zile. Destiny a depasit si filmul Avatar

Compania Activision are un nou succes in gradina proprie. Se numeste Destiny si este cel mai scump titlu de entertainment, depasind in cost de productie si filmul Avatar. A costat peste 500 de milioane de dolari si se asteapta sa aduca peste un miliard de dolari profit in cateva zile.

Francul elvetian - la cel mai redus curs din ultimul an, fata de dolar

Francul elvetian a scazut ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus curs din ultimul an, raportat la dolar, depreciindu-se totodata si fata de euro, dupa ce Wall Street Journal a informat ca dobanzile negative raman o optiune pentru Banca Nationala a Elvetiei SNB).

Corina Cretu a primit cel mai supervizat portofoliu

Candidatul desemnat de Guvernul Ponta pentru pozitia de comisar european din partea Romaniei va ocupa mult-ravnitul portofoliu al Politicilor Regionale, in administrarea caruia se afla o treime din bugetul pentru exercitiul bugetar 2014-2020. Pretul pentru aceasta desemnare va fi ca domeniul doamnei Cretu va fi cel mai supervizat intr-o Comisie care va include, in premiera, sapte super-comisari.

VIDEO Infidelitatea femeilor, printre motivele cel mai des invocate in divorturile dintre romani. Explicatia psihologilor

S-au inmultit divorturile, iar statisticile oficiale arata ca motivele invocate cel mai frecvent sunt violenta domestica si infidelitatea nevestelor. Pe de alta parte insa, psihologii explica faptul ca aceste cifre arata ca femeile sunt sincere si atunci cand inseala. Prefera sa divorteze decat sa duca o viata dubla, pe cand barbatii continua ambele relatii, chiar daca isi mint partenerele.

Descoperirea cutremuratoare din cel mai adanc si vechi lac din lume: Se va transforma intr-o MLASTINA

Lacul Baikal, cel mai adanc si mai vechi lac de pe glob, se transforma intr-o mlastina! Concluzia uluitoare apartine ecologistilor rusi care avertizeaza ca tone de deseuri sunt aruncate fara mila in cea.

Traian Basescu: Nu vreau sa fiu premier, desi as fi cel mai bun prim-ministru ce-l poate oferi clasa politica

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca nu doreste sa fie premier, desi ar fi cel mai bun prim-ministru pe care il poate oferi clasa politica. El a precizat ca va ramane in politica, dar la.

PSD evita propunerea lui Tariceanu. Dan Sova: Cel mai important e sa nu avem un al treilea mandat pentru regimul Basescu

PSD pare sa evite propunerea de suspendare a presedintelui Traian Basescu, propunere lansata de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Purtatorul de cuvant al PSDDan Sova afirma ca cel mai.

Premiera in Romania! La Media Music Awards va fi premiat cel mai infocat fan al unui artist!

Media Music Awards vine cu o noua surpriza! In premiera, in cadrul mult asteptatie gale musicale, ce va avea loc in Piata Mare din Sibiu pe data de 18 septembrie, va fi premiat cel mai infocat fan al unui artist!.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )