Libnet.ro
UNICEF

13:15

Franta are un plan prin care sa salveze vieti: secretul e trenul de mare viteza

Playtech Playtech,
Franta are un plan prin care sa salveze vieti: secretul e trenul de mare viteza

Franta are un sistem feroviar cu trenuri de mare viteza. Acum foloseste unul dintre ele, si posibil sa urmeze altele, ca sa transporte mult mai rapid pacienti dintr-o regiune in alta intr-un. continuă pe Playtech

Virgil Popescu anunta ca va fi emis un ordin prin care se va explica masura referitoare la blocarea preturilor

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat luni ca in urmatoarele zile va fi emis un ordin prin care se va explica masura referitoare la blocarea preturilor la energie, gaze, apa si carburanti, masura considerata necesara, in conditiile in care erau deja prevazute niste cresteri de preturi nejustificate la anumiti operatori din domeniul gazelor naturale.

Sinteza zilei. Povestea medicului trimis la Suceava sa salveze vieti

Alina Cigoli, medic rezident anul V la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, a fost detasata incepand de miercuri la Suceava, chiar in ziua in care a implinit 30 de ani.

Reteta ventilatorului portabil care salveaza vieti e acum disponibila gratuit oricui vrea sa-l faca

Noul virus cauzeaza probleme respiratorii celor carora il contracteaza, asa ca multi dintre pacientii infectati au nevoie de un ventilator pentru a primi oxigenul de care au nevoie. Unul.

Oferta eMAG prin care poti castiga sute de lei. iti trebuie doar un card Mastercard

EMAG are cateva produse la pret mic. Ti-am facut lista de mai jos ca sa te orientezi mai usor si sa alegi ceva bun. Totodata, poti castiga si bani in perioada asta. eMAG a pregatit o.

Tara fara niciun caz de coronavirus: modul macabru prin care a obtinut aceasta statistica

La nivel global, numeri pe degetele de la o mana tarile care nu au niciun caz inregistrat de coronavirus. in cel putin una dintre ele, cu siguranta, nu ti-ai dori sa.

UPDATE Digitalizarea statului in contextul COVID-19: Guvernul a amanat ordonanta prin care STS ar putea furniza gratuit semnatura electronica pentru institutiile publice

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) ar putea deveni furnizor de servicii de certificare calificata destinate exclusiv personalului autorizat din cadrul institutiilor si autoritatilor publice, potrivit unui proiect de Ordonanta de urgenta care s-a aflat luni pe masa Guvernului, dar care a fost amanat pentru dezbateri suplimentare. Propunerea era simpla. STS ar deveni furnizor de servicii de semnatura electronica calificata in mod gratuit pentru institutiile publice, fara a avea monopol fiind unul dintre furnizorii de servicii de semnatura electronica. , a explicat pentru HotNews. ro Sabin Sarmas, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei ADR). UPDATE 14:50) Proiectul starneste deja controverse: unii sustin ca desemnarea STS ca furnizor de semnatura calificata ar fi o problema de concurenta neloiala, in timp ce altii spun ca mai sunt tari in UE unde autoritatile emit certificate calificate pentru semnatura electronica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )