Libnet.ro
UNICEF

22:00

Franta se asteapta la cea mai mica productie de vin din ultimii patru ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Franta se asteapta la cea mai mica productie de vin din ultimii patru ani

Productia de vin a Frantei va atinge cel mai scazut nivel din ultimii patru ani dupa ce inghetul si grindina din primavara, combinate cu seceta din timpul verii, au afectat viile din mai multe regiuni, arata estimarile Ministerului francez al Agriculturii, relateaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Raport FMI: in 2016 si 2017, Romania va inregistra cea mai mare crestere economica din Europa

Romania va inregistra, anul acesta, cea mai mare crestere economica din Europa, potrivit estimarilor Fondului Monetar International FMI).

Meteorologii avertizeaza ca ne asteapta cea mai friguroasa iarna din ultimul secol. Cand vor fi inregistrate cele mai scazute temperaturi

Specialistii europeni au anuntat ca iarna 2016 2017 va fi cea mai friguroasa din ultimii 100 de ani. Meteorologii atrag atentia ca mase de aer arctic vor ajunge deasupra Europei, iar soarele va fi vazut rareori in timpul iernii care urmeaza.

FMI: Romania va avea cea mai mare crestere economica din Europa, in 2016 si 2017

Fondul Monetar International FMI) a revizuit, in crestere pana la 5% estimarile privind evolutia economiei romanesti in acest an, de la 4,2% cat prognoza in luna aprilie, potrivit celui mai nou raport World Economic Outlook, publicat marti de institutia financiara internationala, citat de Agerpres.

FMI: Romania va avea cea mai mare crestere economica din Europa in 2016 si 2017

FMI a revizuit in crestere estimarile privind evolutia economiei romanesti pentru acest an de la 4,2% la 5%, arata cel mai recent raport World Economic Outlook, citat de Agerpres. Astfel,.

Vesti bune de la FMI: Romania, cea mai mare crestere economica din Europa in 2016 si 2017

Fondul Monetar International FMI) a revizuit, in crestere pana la 5% estimarile privind evolutia economiei romanesti in acest an, de la 4,2% cat prognoza in luna aprilie,.

Top 10 tari cu cea mai ridicata speranta de viata din lume

Cu o speranta de viata de 75 de ani 78,8 ani pentru femei si 71,7 pentru barbati), Romania se afla la jumatatea clasamentului, ocupand locul 109 din 224. Va prezentam o lista cu statele ai caror cetateni au cea mai mare speranta de viata din lume, potrivit Agentiei Centrale de Informatii CIA) pentru anul 2016.

A fost descoperita cea mai mare pestera din lume (FOTO)

O pestera din Republica Ceha a fost catalogata drept cea mai adanca pestera subacvatica din lume, avand o adancime de 403 metri. Pe data de 27 septemembrie, o echipa care a pilotat de la dis.

Primul episod din serialul Westworld, cea mai buna audienta a unei premiere HBO din ultimii trei ani

Primul episod din Westworld, noul serial original produs de Home Box Office HBO), cu actorii Anthony Hopkins si Ed Harris in distributie, a fost cea mai urmarita premiera HBO din ultimii trei ani, cu un total de 3,3 milioane de telespectatori inregistrati in noaptea de duminica spre luni pe canalele difuzate prin cablu, dar si pe platformele digitale, informeaza site-ul variety. com, citat de News. ro.

Cea mai RECE sau cea mai CALDA iarna din ultima suta de ani in Europa? Doua publicatii de prestigiu anunta prognoze total diferite, citand acelasi meteorolog (FOTO)

Controversa anului in meteorologie! Doua publicatii de prestigiu din Europa se folosesc de declaratiile aceluiasi meteorolog pentru a anunta, aproape concomitent, ca pe continent urmeaza fie cea mai grea.

Noua inovatie in bucatarie: COOK VISION, oala inteligenta care integreaza tehnologia de cea mai inalta calitate la un pret accesibil si un design neobisnuit (VIDEO)

P) Fierbeti si gatiti la abur, utilizand un singur vas. Cu Cook Vision de la iTelestore descoperiti o noua categorie de vase care integreaza tehnologia inteligenta de cea mai inalta calitate la un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )