Libnet.ro
UNICEF

09:45

Franta a castigat pentru a zecea oara Cupa Davis, invingand Belgia in finala

România Liberă România Liberă,
Franta a castigat pentru a zecea oara Cupa Davis, invingand Belgia in finala

Franta a castigat pentru a zecea oara Cupa Davis, gratie victoriei obtinute, duminica, de Lucas Pouille in fata belgianului Steve Darcis, cu 6-3, 6-1, 6-0, la Villeneuve-dAscq, in ultimul meci de simplu al finalei. continuă pe România Liberă

Cupa Davis: Franta a castigat pentru a 10-a oara competitia, dupa ce a invins Belgia cu 3-2

Franta a castigat pentru a 10-a oara Cupa Davis, gratie victoriei obtinute de Lucas Pouille in fata belgianului Steve Darcis, cu 6-3, 6-1, 6-0, duminica, la Villeneuve-d'Ascq, in ultimul meci de simplu al finalei.

Franta castiga a 10-a oara Cupa Davis

Finala dintre Franta si Belgia a avut nevoie de meciul cinci, decisiv, pentru stabilirea invingatoarei.

Cupa Davis, finala: Franta - Belgia 2-1

Perechea Richard Gasquet/Pierre Hugues Herbert a invins, sambata, cu scorul de 6-1, 3-6, 7-6 2), 6-4, cuplul Ruben Bemelmans/Joris de Loore, in al treilea meci al finalei Cupei Davis, astfel ca Franta conduce cu 2-1 in confruntarea cu Belgia.

Cupa Davis, finala: Franta vs Belgia 1-1/ Jo-Wilfried Tsonga, victorie in trei seturi cu Steve Darcis

Franta si Belgia se afla la egalitate, scor 1-1, dupa prima zi a intrecerilor din cadrul finalei Cupei Davis de la Lille. Francezul Jo-Wilfried Tsonga 15 ATP) s-a impus in fata belgianul Steve Darcis 76 ATP), scor 6-3, 6-2, 6-1.

Cupa Davis, finala: Franta vs Belgia 0-1/ David Goffin l-a invins pe Lucas Pouille

Belgianul David Goffin locul 7 ATP) l-a invins, vineri, pe francezul Lucas Pouille 18 ATP), scor 7-5, 6-3, 6-1, iar echipa Belgiei conduce nationala Frantei, scor 1-0, in finala Cupei Davis care se desfasoara la Lille.

Cupa Davis: David Goffin l-a invins pe Jo-Wilfried Tsonga; Castigatoarea competitiei se va decide in ultimul meci de simplu

Belgianul David Goffin, locul 7 ATP, l-a invins pe francezul Jo-Wilfried Tsonga, numarul 15 mondial, scor 7-6 7/5), 6-3, 6-2, astfel ca scorul intalnirii Franta - Belgia, din finala Cupei Davis, a devenit 2-2. Castigatoarea se va decide dupa ultimul meci de simplu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )